Ben jij ook zo vreselijk vergeetachtig? Dat zegt iets heel positiefs over jou!

Het is helemaal niet erg om weleens iets te vergeten

Vergeet jij ook altijd waar je sleutels liggen of kan jij vragen waar de afstandsbediening is als je die eigenlijk nog in je hand hebt? Geen zorgen! Eigenlijk is dat helemaal niet erg, omdat het iets heel positiefs over jou als persoon zegt.

Als je af en toe die afspraak met een vriendin vergeet moet je ze hier maar aan herinneren, want mensen die dingen vergeten hebben blijkbaar gewoon wat beters aan hun hoofd!

Intelligent
Mensen die veel vergeten zijn misschien wat verstrooid, maar wel heel intelligent!  Deze mensen focussen zich liever op de grote lijnen van het leven in plaats van de kleine details die er in hun ogen niet echt toe doen. Het kan daardoor dus voorkomen dat je wel weet dát je met iemand hebt afgesproken, maar niet meer hoe laat.

Beslissingen
Daarbij maken deze mensen ook nog eens betere beslissingen. Juist doordat ze zich niet focussen op de onbelangrijke dingen in het leven zien ze de belangrijke dingen beter in. Ze kunnen het kaf van het koren scheiden en kunnen daardoor de beste beslissingen maken. Zo lijkt het allemaal opeens toch een stuk beter!

TEST: deze sterrenbeelden passen het best bij elkaar! Hoe zit het met jouw relatie?

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Unsplash