Photoshopper weigert het verzoek van onzeker meisje te accepteren om deze mooie reden

Verzoek Photoshopper

Hij heeft een belangrijke boodschap

James Fridman is wellicht een van de bekendste photoshoppers ter wereld. Niet zo gek dat hij dan ook veel verzoeken krijgt om foto’s te bewerken. Meermaals haalt James een grapje uit met mensen die verzoekjes indienen en bewerkt hij een kiekje op een vreemde manier. Toen hij een verzoek kreeg van een tiener om haar slanker te maken op de foto, pakte James het echter anders aan.

James deelt een boodschap waar we allemaal een voorbeeld aan kunnen nemen.

Verzoek

Helaas is iedereen wel ergens onzeker over, deze tiener kan erover meepraten. “Hi James, ik vind je werk geweldig!”, begint het meisje haar bericht. Net als vele anderen heeft ze een foto die ze graag anders zou willen zien. “Ik worstel al sinds mijn zevende met mijn gewicht. Ik heb alles geprobeerd om af te vallen. Ik heb veel gesport, gezond gegeten en pillen genomen. Ik probeerde alles, maar ik ben nog steeds dik”, vertelt ze. “Kun je me alsjeblieft voor een keer dun maken? Ik wil zo graag zien hoe ik eruitzie als ik mooi ben.”

Reactie

Hoewel James tientallen verzoeken krijgt om foto’s te bewerken, bleef dit bericht hem niet onopgemerkt. Hoewel James graag op hilarische wijze foto’s aanpast, besloot hij niks aan de foto van de tiener te veranderen. “Dun zijn betekent niet per se knap. Laat de strijd om af te vallen er niet voor zorgen dat je geen plezier hebt in je leven. Blijf actief, eet gezond en wees blij met wie je bent”, is het advies van James. Wij zijn het er roerend mee eens.

Lees ook: Doutzen Kroes reageert voor het eerst op heftig commentaar op haar video

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Twitter James Fridman | Beeld: Pexels