Puppy-eiland slechts een fantasie? Nee hoor, het bestaat écht!

puppy

Naar dit land moet je gaan als je met puppy’s wilt spelen op vakantie

Wie vakantiedagen opneemt en de zon op zoekt, doet dit vaak om wat te ontspannen. Ben jij een hondenliefhebber en ben jij op zoek naar het ultieme vakantieoord? Ga dan naar dit tropische eiland waar je de hele dag met puppy’s kunt spelen.

Een enkeltje naar de Cariben graag!

Veel puppy’s
Ben jij gek op honden en heb jij altijd al eens een eiland in de Cariben willen bezoeken, maar heb je dat toch nog nooit gedaan? Dan is dit wellicht het laatste steuntje in de rug dat je nodig hebt. Op de Turks- en Caicoiselanden zijn gigantisch veel puppy’s die nog wachten op een hondenmama en/of -papa. In het Potcake Place asiel bevinden zich zelfs zoveel kleine viervoeters, dat de medewerkers niet genoeg aandacht aan alle kwispelende staarten kunnen geven. 

Dagje adopteren
Op de Turks- en Caicoiseilanden snappen ze dat een hond adopteren niet zomaar iets is wat iedereen kan doen. Daarom bieden ze daar een andere leuke optie: een hond adopteren voor een dag. Je kunt dan de hele dag knuffelen, spelen en wandelen met een puppy. Jij hebt een topdag en het beestje heeft ook een dag vol liefde en aandacht.

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Flair | Beeld: Pexels