In de winter nog even op vakantie? Pas op met boekingen bij deze vliegtuigmaatschappij

vliegtuig

Deze vliegtuigmaatschappij zorgt voor veel stress bij vakantiegangers

Dat het deze zomer al een rommeltje was bij Ryanair mag duidelijk zijn. Veel vluchten vielen uit en dat zorgde voor extra kosten en stress bij duizenden vakantiegangers. En dat terwijl een vakantie hoort te dienen als rustmoment. 

Je weet niet zeker dat de vlucht die je boekt ook daadwerkelijk gaat.

Vakantiedagen
Ryanair gaat door met vluchten schrappen. Tussen december 2017 en maart 2018 zal de vliegtuigmaatschappij nog eens 18.000 vluchten schrappen. De reden achter deze gecancelde vluchten is dat het personeel van Ryanair nog veel vakantiedagen moeten opnemen en ze dit dus niet heel handig hebben gepland. Daarbij geven ze ook de stakers bij de luchtverkeersleiders en het slechte weer de schuld van alle gecancelde vluchten.

Voucher
Een voordeeltje voor de mensen die wél kunnen vliegen met Ryanair zullen nu sowieso wel op tijd vertrekken, meldt de budgetvlieger. Mocht jouw vlucht onverhoopt gecanceld worden dan kan je je vlucht omboeken of krijg je je geld terug. Daarbij krijg je ook een voucher voor 40 euro per vlucht. Hopelijk gaat het vliegtuig waarbij je die voucher gebruikt wel…

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Unsplash