Roxeanne Hazes openhartig over gewicht: ‘Het leven is te kort om in gevecht te zijn met je lichaam’

Roxeanne Hazes

Onlangs deelde de zangeres hoeveel ze precies weegt 

Een aantal weken geleden deed Roxeanne Hazes wat menig vrouw (en man) niet zomaar durft te doen: ze deelde haar gewicht op social media. Veel vrouwen spraken vol lof over de zangeres, want ze vonden de actie van de (inmiddels weer) brunette dapper. Roxeanne kreeg dit allemaal mee en op Instagram laat ze opnieuw van zich horen.

De zangeres vindt dat we allemaal wat liever voor onszelf moeten zijn.

Vergeet jezelf niet

“Omarm jezelf”, is de boodschap die Roxeanne aan haar volgers op Instagram wil meegeven. Op het desbetreffende kiekje zie je een brede lach op het gezicht van de zangeres. “Het leven is te kort om in gevecht te zijn met je lichaam. De volgende keer dat je denkt aan mooie dingen, vergeet jezelf dan niet mee te rekenen.”

Zwangerschapskilo’s

Tijdens een Q&A met fans op Instagram vroeg een van haar volgers wat het afvalgeheim is van Roxeanne. En daar had de zangeres wel een antwoord op klaar: “Girl, ik weeg nog steeds bijna 90 kilo. Als jij hem hebt, vertel het me!” De moeder van Fender vertelt later dat ze had verwacht dat ze haar oude lichaam veel sneller terug zou krijgen na de bevalling, maar dat bleek niet het geval te zijn. Desalniettemin staat ze hier niet te lang bij stil en wil ze haar volgers dus meegeven om ook lief te blijven voor jezelf.

Lees ook: Roxeanne Hazes spreekt openhartig over eerste maanden moederschap

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Instagram Roxeanne Hazes | Beeld: Videostill