Sanne Vogel doet boekje open over heftige zwangerschap

Sanne Vogel zwangerschap

“Als ik er nu naar kijk, kan ik wel janken!”

Een tweeling ter wereld brengen: ga er maar aan staan. Dat dit niet niks is, heeft Sanne Vogel aan den lijve ondervonden. Op Instagram blikt de actrice terug op haar zwangerschap. Die ‘enorme’ babybuik mist ze totaal niet, zo laat ze weten. Sanne zit sinds de geboorte van zoontje Loewy en dochtertje Bella echter wel op een roze wolk.

Gigantische skippybal

Via Instagram deelt Sanne een ‘after-pregnancy’-foto met haar volgers, waarop te zien is hoe ze haar kindjes liefdevol in haar armen houdt. “Weten jullie die ene foto nog? Van die enorme buik?”, schrijft ze bij het plaatje. “Man, als ik er nu naar kijk, kan ik wel janken! Wat was het zwaar om zo een gigantische skippybal te dragen en iedereen die zei: ‘je gaat die buik nog missen.’ Nou, ik mis hem geen seconde!” Sanne beviel op 28 december van haar tweeling Loewy en Bella.

View this post on Instagram

Weten jullie die ene foto nog? Van die ENORME buik(swipe naar rechts)? Man als ik er nu naar kijk kan ik wel janken! Wat was het zwaar om zo een giant skippybal te dragen en iedereen die zei: Je gaat die buik nog missen…. Ik mis hem geen seconde! Hij groeide na die foto ook nog een maand lang door, die foto’s zal ik jullie en mezelf besparen 🤣! Maar wat ben ik blij met wat er uit die buik is gekomen! Dat die twee apen 37 weken en 4 dagen hebben kunnen blijven zitten is een geschenk. Iets waar je als moeder niks over te zeggen hebt en waar ik alleen maar dankbaar om kan zijn. Om dat laatste te vieren leek het me wel een komisch idee om een ‘after’ foto te maken. Thanx to @plaatjesvanluka 📸 #beforeandafter #twins #twinmom #zwanger #moeder #babys #buik

A post shared by Sanne Vogel (@sannevogel) on

Dolgelukkig

Het kiekje van haar grote babybuik leverde Sanne duizenden likes op, maar “hij groeide na die foto ook nog een maand lang door”, zo vertelt ze. De actrice vindt het onnodig om haar nóg grotere buik met haar volgers te delen. Ondanks de heftige zwangerschap is ze zielsgelukkig met haar kindjes. “Wat ben ik blij met wat er uit die buik is gekomen! Dat die twee apen 37 weken en 4 dagen hebben kunnen blijven zitten, is een geschenk. Iets waar je als moeder niks over te zeggen hebt en waar ik alleen maar dankbaar om kan zijn.”

View this post on Instagram

Afgelopen woensdag waren de baby’s 35 weken! We waren in het ziekenhuis en ze bleken nog steeds heel goed te groeien. Allebei net zo goed als eenlingen van 35 weken. De jongen zelfs boven gemiddeld. Samen wegen ze nu iets meer dan 5 KILO!!! Plus allebei een eigen placenta en vruchtzak, dus je kan je voorstellen dat het momenteel fysiek best pittig is voor mijn lichaam. De babykamer is hartstikke klaar, ook de rest van de ‘verbouwing’ en alles wat anders moest onder invloed van enorme nesteldrang. Ga ik komende weken natuurlijk nog leuke plaatjes van posten!! O ja en zoals je kunt zien, dankzij jullie is het gelukt een tweede identieke rotan wieg te vinden! ❤️❤️We kunnen niet wachten om deze twee mensjes te ontmoeten en ons als gezin terug te trekken in ons paleisje. Nu nog even doorzetten! 💪🏻 #update #babyroom #preggo #tweeling #jongenmeisje #twins #laatsteloodjes gifvrije ecologische krijtverf op de muren van @amazona_ecoverf mobieltjes boven de wiegjes @lidorworld

A post shared by Sanne Vogel (@sannevogel) on

Lees ook: Zo lukte het Kate Hudson om binnen 4 maanden na haar zwangerschap haar streefgewicht te behalen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Edwin Janssen