Deze drie sterrenbeelden hebben een voorgevoel dat altijd klopt

Sterrenbeeld-voorgevoel

Heb jij een van deze sterrenbeelden?

Klopt jouw voorgevoel altijd? Of heb jij een vriend of vriendin die altijd meteen doorheeft hoe het zit. Leuk om te weten, is dat dit te koppelen is aan de verschillende soorten sterrenbeelden. Net zoals een sterrenbeeld laat zien wat voor karakter iemand heeft, laat het ook zien welke sterrenbeelden intuïtie beheersen. Wij noemen ze voor je op!

1. Kreeft (21 juni – 22 juli)

De Kreeft staat bekend als een verzorgend persoon. Gezelligheid, vertrouwd en comfort klinkt dan ook als muziek in de oren bij de Kreeft. Doordat een Kreeft hier veel van houdt, zal deze persoon ook meteen doorhebben wanneer er iets mis is. Kijk je hem of haar anders aan, reageer je anders op een berichtje of probeer je niets te laten merken? De Kreeft heeft het meteen door. Een fijne bijkomstigheid: de Kreeft is ook de beste persoon om je hart te luchten.

2. Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen zijn door zijn of haar empathisch vermogen fijne personen om in de buurt te zijn. Vissen weten namelijk meteen wat er aan de hand is, zonder dat er woorden aan te pas komen. Doe dus zeker geen moeite om iets te verbloemen voor Vissen. Doordat het sterrenbeeld geregeerd wordt door Neptunes, de planeet van de fantasie, weten ze vaak van tevoren wat er aan de hand is.

3. Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Een Schorpioen is niet meteen een persoon waar je als eerste naartoe wilt gaan om je hart te luchten. Dit sterrenbeeld is namelijk een kei in het vertellen van de waarheid. Waarheid die je stiekem al wel wist, maar misschien nog niet wilde horen. Liegen tegen een Schorpioen is ook zeker geen optie. De Schorpioen weet namelijk precies hoe de vork in de steel zit. Een enorme aanwinst als vriend of vriendin, want ze hebben alles meteen door.

Lees ook: Deze drie sterrenbeelden voelen zich niet snel onzeker

Bron: PureWow | Beeld: Unsplash, Erik McLean