TikTokkers delen lifehack voor extra bagage in het vliegtuig

lifehack vliegtuig

De ideale lifehack voor als je ruimte tekort komt in je koffer

Vliegen is al duur genoeg. En als je dan nét die extra outfit in je koffer kunt passen, betaal je al snel de hoofdprijs om een extra stuk bagage mee te nemen. Maar TikTokkers hebben nu een lifehack gevonden, waarmee je tóch wat extra’s mee kunt nemen zonder jezelf op kosten te jagen.

Koffers pakken

Je vakantie begint standaard met een hoop geprop in je favoriete koffer. Inpakken, op je koffer zitten, toch maar weer uitpakken, opnieuw opvouwen, je paklijst opnieuw bij langs gaan en kledingstukken wegstrepen…We hebben het er maar druk mee. Maar zoals met zoveel dagelijkse probleempjes, heeft TikTok een handige oplossing bedacht. En het enige wat je ervoor nodig hebt, is een goedkoop nekkussen.

Extra bergruimte

In een korte video legt TikTokker Anayotothe uit hoe je deze life hack aanpakt. Het is eigenlijk heel simpel: zoek bij je plaatselijke discounter een goedkoop nekkussen uit dat een rits heeft. Rits ‘m open, haal de vulling eruit, en voilà: je hebt in één klap een extra opbergplek voor je bagage. Vul je nekkussen bijvoorbeeld met extra outfits, handdoeken, of andere zachte materialen.

@anayotothe

My flight is in 3 hours let’s see how this goes! #travelhacks #budgettravel #travelpillow #blackgirltravel #blacktravelfeed

♬ original sound – Ayo!

Tip: let op dat je geen nekkussen kiest zonder opening, anders moet je natuurlijk aan de slag met naald en draad. En kies je een nekkussen dat vol zit met kleine kunststof bolletjes? Houd dan de stofzuiger paraat bij het openen. Dikke kans dat anders je huis straks vol ligt met de statische dingen!

Comfortabel

Natuurlijk zijn er genoeg life hacks voor extra bagage in het vliegtuig, zoals extra veel laagjes aantrekken of een tas rond je middel binden alsof je zwanger bent. Maar goed: heel comfortabel is het niet om zwetend in het vliegtuig te zitten. Een nekkussen mee op een lange vlucht is sowieso geen overbodige luxe, en zo haal je er dus nog wat extra bagageruimte uit ook. Goede reis!

Lees ook: Vliegen met kinderen: dit zijn de 10 beste tips

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: In The Know | Beeld: Unsplash, Anastasia Nelen