Tover je tuin om in Ibiza sferen met dít Actionproduct

Actionproduct

Inslaan!

Yes! De lente staat weer voor de deur. Dit betekent dat we ons (hopelijk) kunnen opmaken voor wat heerlijke zonnestralen. Meestal maken we tijdens de lenteperiode onze tuin ook weer helemaal lente- en zomerproof. Superleuk natuurlijk, maar waar moet je beginnen? Wij weten daar in ieder geval wel raad mee. Met dit Actionproduct tover jij jouw tuin binnen no-time om in Ibiza sferen.

Actionproduct

Met het voorjaar voor de deur zien we onszelf alweer helemaal in het zonnetje zitten in eigen achtertuin. Een te gekke bohemian hangstoel mag daarom dit jaar ook zeker niet ontbreken. Met deze parel van de Action tover jij dat ultieme vakantiegevoel wel heel voordelig in je achtertuin. De hangstoel is van goede kwaliteit en heeft een dik kussen, waardoor je er lekker in kunt relaxen. Zie je jezelf al schommelen in het zonnetje? Dan kan je de stoel gemakkelijk online bestellen bij de Action voor maar liefst €29,95.

Stoel

Als je de stoel eenmaal hebt bemachtigd, kun je hem gemakkelijk ophangen of aan het plafond bevestigen. Aan de stoel zit namelijk een ringetje waarmee je hem kan vastmaken. De afmetingen van de stoel zijn 65x90x120 cm en zijn dus geschikt voor elke ruimte. Het zitje is gemaakt van polykatoen en FSC-hout en het kussen is van polyester, katoen en viscose. Je kunt het kussen het beste schoonmaken met een vochtig doekje en mild schoonmaakmiddel. Het is namelijk niet wasmachinebestendig.

Styling tips

Om dat Ibiza gevoel te creëren, kun je de stoel nog leuk afstylen. Tip: plaats de stoel naast een grote plant en boven een mooie bohemian buitenkleed. Koud drankje erbij en je bent helemaal ready voor het mooie weer!

Lees ook: Wow: dít moet je zelf bijleggen bij een klusprogramma

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Tips & Weetjes | Beeld: iStock