Pak je koffers! Je kunt naar New York vliegen voor een prikkie

New York

Begin maar vast met inpakken

Er is niets mis met een weekendje weg naar de bergen in Duitsland of een paar dagen in een vakantiehuisje op de Veluwe. Maar wil je het avontuur wat verder op zoeken? Dan is dit je kans! Vliegtickets naar New York zijn namelijk vanaf nu te boeken voor een prikkie.

Je kan al vanaf 99 euro naar New York vliegen.

New York

De zomer is helaas nu toch echt voorbij. De meesten van ons hebben al een heerlijke zomervakantie achter de rug. Ben je inmiddels wel weer toe aan een nieuw avontuur en zoek je nog naar een leuke vakantiebestemming voor de kerstvakantie? Dan is dit misschien wel de kans om er even tussen uit te glippen. Voor slechts 99 euro kun je nu al vliegen naar Noord-Amerika, waaronder New York.

WOW air

De speciale aanbieding tijdens de wintermaanden wordt aangeboden door WOW air. Dankzij deze aanbieding kun je heel voordelig vliegen naar allerlei steden in Amerika, waaronder New York, Chicago, Los Angeles, San Francisco, Orlando en Detroit. De maatschappij heeft een lijst samengesteld met zestien plekken die je kunt bezoeken onder de honderd euro. De tickets zijn beschikbaar voor de reisperiode van oktober 2018 tot januari 2019 en op is op. De mensen die dit willen, moeten er dus snel bij zijn!

Amsterdam en Brussel

Een van de redenen dat deze tickets goedkoper zijn, komt door het feit dat het geen rechtstreekse vluchten zijn. Er zal een tussenstop gemaakt moeten worden in Reykjavik. Het is mogelijk om te vliegen vanaf Amsterdam of Brussel. Zijn de vliegtickets helaas al vergeven op Schiphol? Dan kun je altijd nog even kijken welke tickets nog beschikbaar zijn in Brussel.

Kleine lettertjes

Let wel op dat je voor het boeken altijd goed de kleine letters leest met een low cost vluchtmaatschappij. Terwijl jij in het geweldige New York zit wil je natuurlijk niet dat je koffers compleet ergens anders zijn geëindigd. Kies je voor de goedkoopste ticket, dan mag je maar één handbagage koffer van maximaal 10 kilo meenemen. Betaal je 30 euro extra, dan kan je ook een grotere koffer meenemen. Kijk voor meer informatie over de vliegtickets en de prijzen op WOW air.

Lees ook: Dit is de bijzondere reden waarom je je haar met koffie moet wassen

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: AndC | Beeld: Unsplash