Vier belangrijke dingen die je niet moet doen op je trouwdag

trouwdag
Een gelukkige bruid is de mooiste bruid!

Bruiden in spé maak je borst maar nat. Wanneer je in het huwelijk treedt met je grote liefde denk je alleen maar aan eenhoorns en regenbogen. Helaas is niets minder waar en komt stress af en toe toch om de hoek kijken wanneer je in het huwelijksbootje stapt. Wel zijn er manieren om het stresslevel zo laag mogelijk te houden als je de volgende dingen in gedachten houdt.

Vergeet vooral niet om met volle teugen te genieten van de dag!

Probeer niet iedereen continu tevreden te stellen
Als veel bruiden eerlijk zijn over hun trouwdag zeggen ze dat ze liever meer tijd met hun vrienden en vriendinnen hadden gespendeerd dan steeds weer langs iedere gast te gaan. Onthoud: het is jouw feestje, je kunt doen wat je wilt! Ga dus niet urenlang kletsen met tante Bettie en oom Jan als je daar geen zin in hebt.

Maak je geen zorgen om het weer
Wanneer het lente en zomer is, schieten de bruiloften als paddenstoelen uit de grond. Hoewel deze seizoenen beloven mooi weer mee te brengen, is dat helaas niet altijd zo. Ondanks dat je zoveel positieve energie richting de weergoden stuurt, helpt het niet om je zorgen te maken over het weer. Probeer het los te laten en te genieten van je bruiloft, ook wanneer het met bakken uit de hemel komt.

Je schoenen voor de eerste keer dragen
Je hebt een prachtige jurk aangeschaft en daar horen uiteraard ook een paar prachtige nieuwe muiltjes bij. Ondanks dat je je nieuwe pronkstukken zo mooi mogelijk wilt houden, is het wel zo verstandig om deze eerste even in te lopen. Dit bespaart je een hoop pijn op de bruiloft.

Te weinig eten of juist te veel
Door alle spanning op je trouwdag kun je wellicht vergeten te eten of je doet je juist in overvloed tegoed aan al het lekkers. Geen van beide is een goed idee. Je wilt je niet slap voelen wanneer je de dansvloer opgaat, maar je wilt je ook zeker niet misselijk voelen wanneer je je hipste dance moves laat zien.

Lees ook: dit is de duurste donut ter wereld

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Bridesmagazine | Beeld: Pexels