Wauw! Vrouw woog 150 kilo maar verloor de helft van haar gewicht

kilo vrouw

Er ging geen dag voorbij dat Kathleen géén fastfood at

Kathleen Golding (26) had vroeger als kind al problemen met haar gewicht. Toen ze 21 was, kampte ze met angstaanvallen en depressie. Ze wist niet goed hoe ze hiermee om moest gaan, dus greep ze naar eten voor comfort. Binnen no time woog ze maar liefst 150 kilo. Inmiddels heeft ze het roer volledig omgegooid en heeft ze een waanzinnige transformatie ondergaan. 

Elke dag fastfood

“Ik was de hele dag aan het bingen“, vertelt Kathleen aan People. Elke dag stond er fastfood op het menu. Sterker nog: elke maaltijd. En dat waren geen kleine porties. “Ik at vaak en héél veel.”

Gastric bypass

Vijf jaar geleden, toen ze de 150 kilo had aangetikt, was Kathleen er helemaal klaar mee. Ze besloot dan ook het roer volledig om te gooien. In juni 2016 was ze eindelijk genoeg afgevallen om een gastric bypass te ondergaan. “Om de een of andere reden wordt zo’n vermageringsoperatie vaak gezien als valsspelen. Maar mij gaf het juist kracht om te kunnen zeggen: ‘Ik kan dit niet alleen. Ik wil gezond zijn, maar ik heb hulp nodig.'”

Gezonde levensstijl

Na de operatie smolten de kilo’s er als het ware af, vertelt de Amerikaanse. Natuurlijk was dat niet alleen te danken aan die operatie. Kathleen bracht de nodige veranderingen aan in haar levensstijl. Geen fastfood meer voor het ontbijt, de lunch en het avondeten. Nee, ze koos gezondere opties en begon met sporten. Inmiddels is de 26-jarige vrouw bijna de helft van haar gewicht kwijt: ze is maar liefst 80 kilo afgevallen.

Trots

Kathleen is hartstikke blij met haar transformatie en haar ‘nieuwe’ lichaam. “Ik heb wel wat losse huid, maar ik heb hard voor dit lichaam gewerkt. Ik heb mijn lichaam zolang gehaat, maar ik zie nu in dat dit het enige lichaam is dat ik heb. Dus daar ga ik dan ook goed voor zorgen”, vertelt ze. Vol trots deelt ze haar weight loss journey op haar Instagram, waar we wat indrukwekkende plaatjes voorbij zien komen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kathleen Golding (@kathleeng1112)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kathleen Golding (@kathleeng1112)

Lees ook: Verloofde valt 61 kilo af om in droomjurk te kunnen trouwen

Bron: People | Beeld: Instagram Kathleen Golding