Waylon reageert op commotie rondom afwezigheid bevalling Bibi: ‘Niemand hoeft zich zorgen te maken’

Waylon en Bibi

Hij wil niets liever dan bij de bevalling zijn

Bibi Breijman en Waylon worden binnenkort ouders! Bibi is eind november uitgerekend, maar biechtte aan LINDA. Meiden op dat ze betwijfelt of Waylon bij de geboorte aanwezig kan zijn. De twijfel die ze uitsprak, zorgde voor aardig wat ophef op social media. Vandaag reageerde Waylon voor het eerst op alle commotie die er ontstond.

“Alles zal gaan zoals de natuur het bepaalt”

Ophef

Bibi vertelde dat ze eind november is uitgerekend en net op 30 november en 1 december staat Waylon op de planken tijdens zijn eigen concertreeks: Waylon Live in Concert – Top 1000 allertijden. “Fingers Crossed dat ik een week eerder beval. Want als het 30 november of 1 december gebeurt, weet ik zeker dat hij het liefst het podium afrent om bij mij te zijn.” Op social media ontstond enige ophef. In een aantal van de ongezouten reacties stond dat het onzin zou zijn als hij niet bij de bevalling zou zijn en dat de concerten dan stom zijn gepland.

Reactie

Waylon besloot vandaag echter te reageren op alle ophef. “COMMOTIE, COMMOTIE!”, begint hij zijn bericht op Instagram. “Allemaal om een verhaal dat ik misschien niet bij de bevalling van ons kindje kan zijn…” De zanger laat weten de reacties met grote verbazing te lezen. De zanger benadrukt dat hij en zijn vriendin enorm gelukkig zijn en ze niet kunnen wachten om hun kleine in hun armen te sluiten. “Wij zijn enorm gelukkig en al helemaal met de ‘timing’ van Bibi’s zwangerschap. Zoals je weet is de natuur in dit soort zaken niet helemaal te sturen en is het vooral heel veel geluk hebben wanneer het zo snel gaat als bij ons.”

Bevalling

Tevens laat Waylon weten niets liever te willen dan bij de bevalling aanwezig te zijn, maar dat hij geen invloed kan uitoefenen op wanneer het zover is. “Op de uitgerekende datum en bevalling hebben wij geen invloed en al zouden we dat kunnen hebben, we willen het niet! Alles zal gaan zoals de natuur het bepaalt. Als dat zou betekenen dat ik er niet bij kan zijn omdat ik die avond in Rotterdam Ahoy sta met Radio Veronica Top 1000 allertijden, dan is dat de prijs die betaald moet worden voor het prachtige leven dat wij hebben”, vervolgt hij. “Zoals Freddie Mercury ooit zong “The Show Must Go On”, zo zal het ook voor ons zijn. Uiteraard wil ik bij de geboorte zijn, niets liever… Maar als dat een faillissement betekent dan is er weinig te eten. Niemand hoeft zich zorgen te maken”, sluit hij zijn bericht af.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

COMMOTIE, COMMOTIE!!! Allemaal om een verhaal dat ik misschien niet bij de bevalling van ons kindje kan zijn… Want de timing van de zwangerschap is wel heel ongelukkig lees ik tot mijn grote verbazing. Ongelukkig is het laatste woord wat ik wil lezen in dit geval, wij zijn namelijk enorm gelukkig en al helemaal met de “timing” van Bibi’s zwangerschap. Zoals je weet is de natuur in dit soort zaken niet helemaal te sturen en is het vooral heel veel geluk hebben wanneer het zo snel gaat als bij ons. Op de uitgerekende datum en bevalling hebben wij geen invloed en al zouden we dat kunnen hebben, we willen het niet! Alles zal gaan zoals de natuur het bepaalt. Als dat zou betekenen dat ik er niet bij kan zijn omdat ik die avond in @rotterdam.ahoy sta met @radioveronica TOP1000 allertijden dan is dat de prijs die betaald moet worden voor het prachtige leven dat wij hebben. Zoals Freddie Mercury ooit zong “The Show Must Go On” zo zal het ook voor ons zijn. Uiteraard wil ik bij de geboorte zijn, niets liever… Maar als dat een faillissement betekent dan is er weinig te eten. Niemand hoeft zich zorgen te maken en vooral alle roddelrubriekjes niet! 😘

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

Begrip fans

Gelukkig kon de zanger rekenen op veel begrip van zijn fans. “Die kleine komt gewoon als papa er bij is hoor. Komt helemaal goed” en “Tja, een baby laat zich niet plannen. Waylon je hebt helemaal gelijk. De tijd zal het leren. Ik hoop dat jullie baby zich meldt op het moment dat je thuis bent en er voor je vriendin kunt zijn”, zijn een paar van de positieve reacties. Tevens wensen veel van zijn volgers hem en zijn vriendin veel succes en geluk met de laatste loodjes.

 

Lees ook: Maan en Tony Junior zijn er nog niet aan toe om samen te wonen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Official Waylon Music | Beeld: videostill Bibi