Wil je hebben: deze fantastische robotstofzuiger van Lidl

robotstofzuiger

Je nieuwe schoonmaak-bestie!

Stofzuigen: wellicht één van de vervelendste klusjes in het huishouden. Maar het moet wel gebeuren. Ben jij zo iemand die nooit zin heeft om het hele huis door te gaan met een stofzuiger? Dan hebben we wellicht te gouden oplossing. Want met déze robotstofzuiger van de Lidl is dat allemaal verleden tijd!

Robotstofzuiger

Wanneer je niet thuis bent en je je ineens bedenkt dat jouw huis wel een opfrisbeurt kan gebruiken, kun je de Silvercrest robotstofzuiger van de Lidl – die zowel geschikt is voor tapijten als harde vloeren – gemakkelijk op afstand bedienen met de app op je smartphone. Ook kun je hem instellen voor een specifieke dag en moment. Handig! Ben je wel in dezelfde ruimte met je nieuwe beste vriend, kun je de robotstofzuiger met spraak besturen en bijvoorbeeld naar hem roepen: ‘Rijd terug naar je station!’. En voor wie denkt dat zo’n gadget moeilijk in gebruik is, heeft het mis. Je installeert hem namelijk gemakkelijk via de app.

Recensies

Wij zijn niet de enige die enthousiast zijn. De reviews zijn namelijk positief ingestemd en de stofzuiger scoort gemiddeld vierenhalve ster. Een tevreden koper schrijft online: “Hij komt moeiteloos onder allerlei meubels, neemt vloerkleden mee, rijdt zelfs over een behoorlijke dorpel de badkamer in en heeft moeiteloos door dat hij niet de trap af kan. Mijn bovenverdieping is nog nooit zo stofvrij geweest!”

Ben je enthousiast geraakt? Je bestelt hem via de webshop van de Lidl!

Lees ook:

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Tips & Weetjes | Beeld: iStock