Wow! Misdaadseries redden het leven van deze vrouw

misdaadseries

Als iemand je vertelt dat je te veel misdaadseries kijkt, moet je ze dit laten lezen

NCIS, Law & Order, CSI, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Nu blijken deze series niet alleen leuk te zijn, maar ze kunnen ook nog eens je leven redden. Wie had dat gedacht? 

Misdaadseries kunnen dus echt ergens goed voor zijn!

Pistolen
Het gebeurde Julie Dragland (32). Ze zat in de trein naar huis toen er een briefje op haar schoot viel waarop een dreigende tekst stond. Er stond iemand achter haar met twee pistolen op haar gericht. Als ze het wilde overleven zou ze haar portemonnee aan degene achter haar moeten geven. Julie verstijfde even en wist dat ze op een hele subtiele manier de aandacht moest zien te trekken.

Beroerte
Heel subtiel werd het alleen niet. Verre van zelfs. Julie dacht terug aan een aflevering van Law & Order waarbij een vrouw zich in een soortgelijke situatie bevond. Zij liet zich toen op de grond vallen en sloeg wild met haar armen, alsof ze een beroerte kreeg. Julie besloot het erop te wagen: “Het zag er waarschijnlijk belachelijk uit. Ik liet mezelf op mijn zij vallen en begon te schudden en huilen.”

Aandacht
Alle aandacht was op haar gevestigd. Mensen stonden op om haar te helpen en al snel zagen ze het briefje liggen. De man had het door en besloot ervandoor te gaan. Wie had gedacht dat misdaadseries zouden helpen in zo’n situatie?

Dit was het briefje dat Julie op haar schoot geworpen kreeg:

Misdaadseries

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Facebook