Zien: dít is hoe de dames van Rozengeur & Wodka Lime er nu uitzien

rozengeur wodka lime

Herken jij ze nog terug?

Het was in de vroege jaren 2000 vaste prik: we móesten weten hoe het zou gaan met Finette, Babette, Donna en Catherina. Ja, met Rozengeur & Wodka Lime had Nederland een heel eigen versie van Sex and the City. Hoe gaat het nu met de bekende gezichten achter die leading ladies?

Finette van Aspen – Alwien Turner

Van de vier hoofdrollen, verdween Finette van Aspen, vertolkt door Alwien Turner al snel weer van het scherm. Na twee seizoenen zwaaide zij af, hoewel ze in seizoen 4 nog even kwam opdagen voor een bijrol. Naast haar rol als Finette, was Alwien onder andere ook te zien in Baantjer, Onderweg Naar Morgen, en RTL Autowereld. Ook heeft ze verschillende rollen in het theater gehad. Op Instagram valt te lezen dat Alwien tegenwoordig ook actief is als presentatiecoach. Zo helpt ze vrouwelijke ondernemers om hun skills te verbeteren. Herken jij haar nog terug?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alwien Tulner (@alwientulner)

Babette van Woensel – Ghislaine Pierie

Al voordat zij als Babette in Rozengeur & Wodka Lime verscheen, was Ghislaine Pierie te zien in dramaserie Westenwind. Nadat haar rol als Babette in 2006 ten einde kwam, verscheen ze onder meer in Baantjer, Costa! De serie, en Goede tijden, Slechte tijden. Maar ook achter de schermen is Pierie heel druk: zo was ze ook actief als regisseuse bij onder meer SpangaS. Hiernaast heeft ze een flinke carrièreswitch gemaakt: tegenwoordig staat ze namelijk in de keuken als sous-chef in een Amsterdams restaurant. Fotograaf Jurre Rompa deelde het onderstaande kiekje van de actrice/kokkin via Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jurre Rompa (@jurrerompa)

Donna de la Fuentera – Medina Schuurman

Medina Schuurman, die de rol van Donna de la Fuentera op zich nam, is een stuk meer in de spotlights blijven werken. Zo speelde ze onder meer in de misdaadseries Flikken MaastrichtPenoza en Celblok H. Ook leuk: een van haar on-screen vriendinnen uit Rozengeur & Wodka Lime, is ook in het echte leven een goede vriendin van de actrice. Zo heeft ze samen met Isa Hoes drie boeken uitgebracht over ouder worden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Medina Schuurman (@medinaschuurman)

Catharina Donkersloot – Isa Hoes

En ten slotte waarschijnlijk de bekendste naam op deze lijst: actrice Isa Hoes had al voor haar verschijning in Rozengeur & Wodka Lime verschillende grote rollen op haar naam staan. Na het aflopen van de serie heeft ze bovendien ook niet stilgezeten. Zo speelde ze in films als Alibi en Chez Nous, en verscheen ze op tv in onder meer Celblok H, Lieve Liza, en heel recent nog in The Masked Singer. Een echt multitalent dus.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Isa Hoes (@isahoes)

Lees ook: Even loeren: zo zag Rachel Hazes er vroeger uit

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Vroegert | Beeld: Videoland