Bijzonder: Amerikaans stel krijgt na 14 zonen toch nog een dochter

zonen

Nog voordat ze beide afgestudeerd waren, had het koppel al drie zonen

Een Amerikaans koppel was blij verrast toen hun vijftiende kind een meisje bleek te zijn. Nadat de vrouw veertien keer was bevallen van een jongen, kwam dochter Maggie Jayne als een grote verrassing. De trotse ouders hadden niet eens meer aan een meisjesnaam gedacht.

Eerste dochter

Kateri Schwandt (45) en Jay Schwandt (45) zijn afgelopen week de trotse ouders geworden van hun eerste dochtertje: Maggie Jayne. De ouders ontdekten pas na de bevalling dat ze een dochter hadden gekregen. Nadat de vrouw eerder was bevallen van veertien zonen, hadden Kateri en Jay al niet meer op een meisje gerekend. Het stel had dan ook geen meisjesnaam bedacht. Desondanks is het meisje met open armen ontvangen in het gezin. 

Vroeg begonnen

Kateri en Jay leerden elkaar kennen op de middelbare school en in 1993 gaven ze elkaar het jawoord. Het stel begon al snel aan kinderen. Nog voordat ze beide afgestudeerd waren, had het koppel al drie zonen. Daarna kregen ze nog eens elf zonen en nu toch nog een dochter een dochter. Jongensnamen heeft het stel dus genoeg moeten bedenken en ze kwamen op de proppen met  Tyler, Zach, Drew, Brandon, Tommy, Vinny, Calvan, Gabe, Wesley, Charlie, Luke, Tucker, Francisco en Finley. Mocht je nog opzoek zijn naar een leuke jongensnaam, dan kun je hier wellicht inspiratie uithalen!

Grote broer

De oudste zoon, Tyler, is inmiddels 28 jaar. Aan Detroit Free Press laat Tyler weten dat hij twijfelt of zijn ouders wel weten wat ze met een meisje aan moeten. Hij grapt zelfs dat ze geen roze kleertjes hebben voor de kleine. Maar stiekem is Tyler een ontzettend trotse grote broer. “Het was geen gekke droom, ik heb echt een zusje!”, schrijft Tyler bij een foto van zijn moeder en zusje op Facebook. “Maggie Jayne, je bent net zo mooi als onze moeder.”

It wasn’t a crazy dream, I really do have a little sister! Still hard to completely wrap my mind around this. Maggie Jayne you are just as beautiful as our momma ❤️

Geplaatst door Ty M. Schwandt op Vrijdag 6 november 2020

Eigen realityserie

Het bijzondere verhaal van Kateri en Jay is ook televisiemakers opgevallen. Het grote gezin heeft sinds kort namelijk een eigen realityserie, genaamd 14Outdoorsman. In de serie geeft het gezin een kijkje in hun leven met veertien zonen. En waarschijnlijk zullen we de kleine Maggie Jayne ook snel in de serie gaan zien. Papa Jay kan zijn geluk in ieder geval niet op: “Dit jaar was sowieso al memorabel, maar Maggie is het grootste cadeau dat we ooit konden krijgen”

Lees ook: Tandarts gaat met mondkapjeshack viraal op TikTok

Bron: Metro | Beeld: Videostill YouTube