‘Mijn zus wil het cadeau dat ze aan mijn kind gaf terug’

cadeau kind

‘Ze liet mijn zwager het cadeau uitzoeken’

De dochter van Elise* is net vier jaar oud geworden en om dat te vieren nodigde Elise de hele familie uit. Haar dochter Kate kreeg toen het ene mooie cadeau na het andere. Elise’s zus en zwager hadden ook een presentje meegenomen, maar eisen dat nu terug. 

Verwennerij

Om de verjaardag van haar dochter Kate te vieren, had Elise de hele familie uitgenodigd om naar haar verjaardagsfeest te komen. En de kleine ontving veel presentjes, zo deelt Elise op het forum Reddit. “Kate had al zoveel cadeaus gekregen en toen kwam mijn zwager Stef ook nog eens aan met een enorme, in cadeaupapier gepakte doos”, gaat ze verder.

In de doos bleek een gloednieuwe, gemotoriseerde speelgoedauto te zitten. “Toen Kate het cadeau had uitgepakt keek ik gelijk naar mijn zus”, vertelt Elise. “Zij keek naar de auto alsof ze water zag branden en vervolgens trok ze haar wenkbrauwen op naar mijn zwager. Hierdoor merkte ik gelijk dat hij blijkbaar de leiding had gekregen over het uitzoeken van het cadeau voor mijn dochter”, zegt ze. “Kate vond het cadeau helemaal geweldig en heeft er de rest van de dag in rond gereden.”

Teruggeven

“Twee dagen geleden kreeg ik een telefoontje van mijn zusje met de vraag of ik de auto die Stef aan Kate had gegeven, aan hen terug kon geven. Ze gaf hiervoor als reden dat haar éigen dochter ook graag zo’n speelgoedauto wilde”, vervolgt Elise haar verhaal. Elise vond dit een rare vraag en weet daarbij hoe blij haar dochter met de auto is. “Ik heb geweigerd en gezegd dat ik het een gekke vraag vond”, vertelt ze. “Toen begon ze een vijandige toon aan te slaan en zei ze dat ik het me makkelijk kon veroorloven om een nieuwe voor Kate te kopen. Ook zei ze dat zij en Stef dat niet kunnen”, vertelt Elise. Ze vindt het absurd dat haar zusje hierom vraagt en begrijpt niet waarom haar zwager dan überhaupt met zo’n duur cadeau komt aanzetten. Moet ze de speelgoedauto teruggeven volgens jullie?

De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op het platform Reddit doet de vrouw haar verhaal onder de naam No_Outside9331.

Lees ook: ‘Ik kan het niet betalen om haar de bruiloft van mijn zusje te gaan’

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!
Bron: Reddit | Beeld: Pexels