Chantal Janzen zet jarige zoon in het zonnetje

Chantal

‘Man wat ben ik trots dat ik zijn moeder mag zijn’

Hoera, hoera, hoera! Het is feest in huize Janzen vandaag. James, de zoon van Chantal Janzen en Marco Geeratz mag vandaag maar liefst veertien kaarsjes uitblazen. Via Instagram besloot Chantal haar zoon eens flink in het zonnetje te zetten met wat prachtige kiekjes van vroeger en nu. 

14 jaar

Inmiddels is het veertien jaar geleden dat de kleine James werd geboren. Samen met Marco heeft Chantal nog een zoontje Bobby en hij maakte als vijfde kind in hun gemengde familie, het plaatje compleet. Zo is Chantal ook de stiefmoeder van Esmée, Isaa en Zion. Met een emotioneel bericht op Instagram blikt de trotse moeder terug op hoe de kleine James gegroeid is.

“Deze baby is vandaag 14 jaar geworden. Zijn hele basisschooltijd zei er ieder jaar wel een docent: ‘Hadden we maar 30 James’en in de klas’. Uiteraard heb ik daar geen gehoor aan gegeven want dan had ik 30x moeten bevallen. Enfin. Ik snap wel heel goed waarom ze dat zeiden”, luidt het bericht. Awh!


Boodschap

Op Instagram deelt Chantal een reeks foto’s waarin we James kunnen zien opgroeien. Ook heeft ze nog een hele lieve boodschap voor haar zoon. “Met deze liefde leuke grappige creatieve mooie jongen is het al 14 jaar feest. Man wat ben ik trots dat ik zijn moeder mag zijn. ❤️James 14❤️“, deelt ze. Te lief!

Lees ook: Roxeanne Hazes over familiesituatie: ‘Het voelt soms ook wel een beetje eenzaam’

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress