Shelly Sterk maakt het geslacht van haar kindje bekend

Shelly Sterk

De muisjes op het beschuit krijgen deze kleur

Shelly Sterk maakte begin april bekend dat zij en haar man Mark Ebing hun eerste kindje krijgen. Het stel hield nog even voor zich wat het geslacht van hun kindje is, maar gisteren onthulde Shelly toch welke kleur de muisjes op het beschuitje binnenkort zullen hebben.

Het worden blauwe muisjes!

Kindje

Shelly liet via Instagram weten dat ze inmiddels vijf maanden zwanger is. Op de foto die ze plaatste is te zien dat de presentatrice al een aanwezig babybuikje heeft, maar dat is niet het enige wat op het kiekje te zien is. Zo houdt de 28-jarige presentatrice een ijsje vast met blauwe bolletjes. Vertelt ze hiermee dat ze in verwachting is van een jongen? Ja, zeker! Zo schrijft ze op Instagram: “Ik word een voetbalmoedertje!” Daarnaast gebruikt ze de hashtag #hetiseenjongen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik word een voetbalmoedertje! 👶🏼💙 #hahaha #hetiseenjongen #feest #5maanden

Een bericht gedeeld door Shelly Sterk (@shellysterk) op

Relatie

Shelly ontmoette haar man toen ze aan het werk was voor haar productiehuis. “Toen ik een keer voor een klus aan het filmen was, ontmoette ik Mark”, vertelde Shelly in een interview met VIVA. “Hij was daar om op te treden met zijn band. We hadden een klik en ik vond hem meteen leuk, maar dacht ook: al die vrouwen die voor dat podium staan te springen… laat maar.” Shelly bleek het mis te hebben, want Mark had alleen maar oog voor haar. De twee gingen uiteindelijk met elkaar op date en vanaf dat moment raakten de twee niet meer uitgesproken. Dit was het begin van een mooie relatie. Begin juli 2018 gaven de tortelduifjes elkaar het jawoord in het zonovergoten Italië.

Aan RTL Boulevard vertelt Shelly hoe de zwangerschap haar bevalt.

 

Lees ook: Dit zijn de beste manieren om met ochtendmisselijkheid om te gaan

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Shelly Sterk, VIVA | Beeld: Videostill RTL Boulevard