Fans in shock vanwege nieuwe look Adele: ‘Veel te dun’

adele dun

Adele is inmiddels twintig kilo afgevallen

Terwijl Adele rustig geniet van een zonnige vakantie, maken haar fans zich grote zorgen. Verschillende foto’s van Adele op het strand laten zien hoeveel kilo’s de zangeres is kwijtgeraakt. Ondanks Adele haar trotse uitstraling, vinden fans het er ongezond uitzien. ‘Moeten we ons zorgen maken?’, klinkt het op Twitter. 

De strijd tegen de kilo’s

Wie Adele al een tijdje volgt is het vast niet ontgaan: de zangeres is de strijd tegen de kilo’s aangegaan. De Britse zangeres ging na haar breuk met Simon Konecki aan de slag met een personal trainer. Dit heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen, aangezien Adele inmiddels al twintig kilo is verloren.

Kiekjes op het strand

Terwijl de zangeres geniet van haar vakantie, doken er op social media een aantal kiekjes op. Tot grote schrik van haar fans, want de zangeres ziet er een stuk dunner uit. De reacties op Twitter zijn niet mals. ‘Volgens mij lijdt ze aan anorexia’, ‘Ik schrik hier echt van. Adele is véél te dun. Moeten we ons zorgen maken?’ en ‘Is dit Adele?’, klinkt het op Twitter. Fans maken zich zorgen en zijn bang dat Adele doorslaat.

Adele dun

Lees ook: Hier maken stellen het meest ruzie over in de slaapkamer

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: LINDA | Beeld: BSR Agency, Abaca Archive