All You Need Is Love-fans opgelet: er komt nu een ware AYNIL-film in de bioscoop!

All You Need Is Love film

Met een aantal bekende acteurs in de hoofdrol

All You Need Is love is toch wel één van de meest amuserende en romantisch programma’s op de Nederlandse tv. Met name rond de koude kerstdagen zorgen de programmamakers ervoor dat niemand met kerst alleen hoeft te zijn. En dat levert heel wat mooie televisie op. 

Hou de tissues maar in de aanslag, want er komt een All You Need Is Love-film aan.

Hoofdrollen

De nieuwe All You Need Is Love-film is geïnspireerd op Dr. Love: presentator Robert ten Brink. Gisteren maakten producent NL Film en distributeur Dutch Filmworks dit nieuws bekend. De hoofdrol van Dr. Love wordt gespeeld door acteur Fedja van Huêt. Daarnaast spelen ook actrice Bracha van Doesburgh en acteur Rob Verheijen in de nieuwe Nederlandse liefdeskomedie. De opnames van de film, onder leiding van Will Koopman, is op dit moment al in volle gang.

Het verhaal

Waar de film precies overgaat? Wij weten het: Dr. Love verdwijnt aan de vooravond van de bekende kerstspecial. Na het overlijden van zijn vrouw is hij zijn geloof in de liefde volledig verloren. Zonder dat de redactie het weet vlucht Dr. Love naar de Schotse hooglanden voor een wandeltocht. In de tussentijd zoeken zijn producer Olav, assistent Japie en voltallige redactie wanhopig naar een nieuwe presentator.

In de bioscopen

Het populaire tv-programma van RTL4 dient als inspiratiebron voor de film. Vanaf december 2018 zal de film te zien zijn in alle bioscopen. Verantwoordelijk voor het scenario is Paula van der Oest. Job Gosschalk was eerst de aangewezen persoon om het project te regisseren, maar zag hier vanaf vanwege de onthullingen over zijn seksuele wangedrag.

Lees ook: Zien: de eerste romantische beelden van de film over prins Harry en Meghan Markle zijn er!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: LindaNieuws | Beeld: videostill, YouTube