André Hazes en Sarah van Soelen delen verliefde foto vanuit hun nieuwe huis

sarah en andre

Een grote dag voor het liefdeskoppel

André Hazes en Sarah van Soelen hadden gisteren wat te vieren. Het tweetal kreeg eindelijk de sleutel van hun nieuwe optrekje. De twee gaan samenwonen!

Eigen plek

“Mooie dag vandaag”, deelde André op Instagram. Te zien is hoe hij Sarah optilt, terwijl zij trots een sleutel laat zien. “Sleutel van ons eigen huisje! Trots!” Ook Sarah plaatste de schattige foto’s op Instagram. “Eindelijk is het zover! Ons eigen huisje!”, schreef ze onder de beelden. “Niks liever dan met JOU!! Sleutel vandaag in ontvangst genomen en de contracten getekend! Nu echt van ons”, vertelt ze enthousiast. “Zo blij om dit met de liefde van mijn leven te doen! I love you, always.”

Felicitaties

Het regent felicitaties onder de foto’s van André en Sarah. “Gefeliciteerd!”, schrijven Estelle Cruijff en fotograaf Edwin Smulders beiden. Ook buurvrouw Patricia Paay vindt het maar wat leuk dat de tortelduifjes bij haar in de buurt komen wonen. “Leuk zeg, gefeliciteerd dorpsgenoten”, schrijft ze. “We komen elkaar vast tegen.” Dat wordt vast een gezellige boel!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Lees ook: Sarah van Soelen verbluft volgers met bikinifoto

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram