Zo lukte het Nikkie de Jager om maar liefst 23 kilo af te vallen

NikkieTutorials Nikkie de Jager

Wat een schoonheid!

Op social media verwierf Nikkie de Jager faam met haar YouTube-kanaal NikkieTutorials en na haar deelname aan het populaire programma Wie is de Mol? kent heel Nederland de vrolijke blondine. Velen die de beautyvlogger op social media volgen, weten dat Nikkie zich de afgelopen maanden in het zweet heeft gewerkt. Met succes! Het lukte de 24-jarige om maar liefst 23 kilo af te vallen!

Hier nemen we ons petje voor af.

Geheim

Nikkie is niet met diverse afvalkuren, sapjes of diëten in de weer gegaan om kilo’s kwijt te raken. Ze deed het simpelweg door meer te bewegen en minder te eten dan ze voorheen deed. “Vroeger had ik een personal trainer en trainde ik met hem in zo’n grote sportschool. Dan schaamde ik me diep”, deelt de blondine met Beau Monde. Sinds de YouTube-sensatie een privé sportschool tot haar beschikking heeft, gaat het afvallen haar echter voor de wind.

Eten

Nikkie traint erop los en staat bijna elke dag een half uur op de loopband, maar dat is niet het enige wat ze doet om af te vallen. Ook is ze minder gaan eten dan ze eerst deed. “Sinds een halfjaar heb ik het gevoel alsof ik een psychische maagverkleining heb gehad. De eerste keer dacht ik: waarom zit ik nu al vol? Inmiddels heb ik het omarmd: top, ik zit vol!”

Gezond en gelukkig

De Brabantse beautyvlogger heeft een bewogen tijd achter de rug. Vorig jaar stierf haar stiefbroertje Mikai. Hij had een zeldzame vorm van kanker. Begin juni gaat Nikkie lopend de Franse berg Alpe d’ Huez op om geld op te halen voor kankeronderzoek. Voor haar is het daarom des te belangrijker om weer goed in haar vel te zitten en om zich fit te voelen. “Ik ben 23 kilo afgevallen. Mijn god, ik zou niet weten hoe ik het anders moet doen. Maar we gaan nu trainen, trainen, trainen. Alles om de top te bereiken voor Mikai”, vertelde de blonde schone onlangs aan RTL Boulevard.

Lees ook: Nikkie de Jager heeft een nieuwe vlam en zo ziet hij eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: videostill