Babynieuws: Lauren Verster bevallen van tweede kindje

Lauren Verster

Leentje heeft er een zusje bij!

Programmamaakster en presentatrice Lauren Verster is bevallen van haar tweede kindje. Zij en haar vriend Jasper Diepeveen zijn voor de tweede keer ouders geworden van een prachtige dochter. Lauren en Jasper hebben haar de mooie naam Meggy gegeven.

Meggy Diepeveen

Op Facebook deelt trotse moeder Lauren de eerste kiekjes van haar pasgeboren dochter. “Daar is ze dan, Meggy Diepeveen”, schrijft Lauren bij de reeks foto’s op Facebook. “Klein, knuffelbaar en (tot nu toe:) supertevreden.” Ook laat de kersverse moeder weten hoe het met haar gaat. “Ik stuiter het huis door alsof ik twintig cappuccino’s gedronken heb en voel me topfit. Samen zijn we nu echt een familie, voor mij voelt dat veilig en stevig (ben zelf enig kind dus heb geen idéé wat het is om een zusje te hebben..).”

Liefdesleven Lauren Verster

Lauren en Jasper verwelkomden in februari 2018 al hun eerste dochtertje, Leentje Wambleesha. Leentje is nu de grote zus van dochter Meggy. Lauren maakte in juli vorig jaar bekend in verwachting te zijn van haar tweede kindje. Lauren leerde cameraman Jasper Diepeveen kennen toen ze nog een relatie had met Jort Kelder, voormalig hoofdredacteur van het maandblad Quote. Inmiddels is de presentatrice al een tijd dolgelukkig met Jasper.

Lees ook: Model komt 23 kilo aan tijdens zwangerschap: ‘Het kan me niets schelen’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Facebook Lauren Verster  | Beeld: Videostill