Deze babynamen zijn favoriet voor het tweede kindje van Harry en Meghan 

harry en meghan

De royals kondigden gisteren hun zwangerschap aan 

Gisteren, op Valentijnsdag, deelden prins Harry en Meghan Markle het heugelijke nieuws dat ze in verwachting zijn van hun tweede kindje. Een dag later wordt er al volop gespeculeerd over de naam van het kindje.  

Alfie en Alexandra 

Er wordt inmiddels volop gewed welke naam de royal baby zal krijgen. Volgens het Britse wedbedrijf Ladbrokes zijn Alfie en Alexandra op dit moment de favoriete namen. Deze twee staan voorlopig op 4 tegen 1 genoteerd, zegt Alex Apati van het bedrijf tegen de Daily Mirror. 

Naam met een A

Het eerste kindje van de Sussex’jes heet Archie. Veel royal-fans verwachten daarom ook dat het stel opnieuw een naam kiest die met een A begint. Naast de naam kan er ook al ingezet worden op weddenschappen of de baby een jongen of meisje wordt. 

Andere namen 

Naast Alfie en Alexandra zijn er nog een aantal namen die de ronde doet. Zo wordt de naam Charles, of Charlie, goed gequoteerd. De naam van de opa van het kindje staat 5 tegen 1 genoteerd, zegt Apati. Ook Elizabeth en Philip, naar de overgrootouders van het kindje en Diana, de moeder van Harry, worden genoemd. De naam staat overigens 10 tegen 1 genoteerd en is dus een stuk minder populair. Welke naam Harry en Meghan hun kleine spruit daadwerkelijk zullen geven, daar zullen we nog een paar maanden op moeten wachten. 

Lees ook: Harry en Meghan steken mensen een hart onder de riem met warme boodschap

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress