Lief! Boerin Steffi deelt zoete foto’s van pasgeboren dochtertje 

Steffi

Het familiegeluk spat ervan af! 

Eind vorige maand zijn boerin Steffi en haar grote liefde Roel ouders geworden van een dochtertje. Het Boer Zoekt Vrouw-koppel is helemaal verliefd op de kleine Sterre en delen een aantal lieve kiekjes op Instagram. 

Kleine voetjes 

Het familiegeluk spat ervan af bij de kersverse ouders, die momenteel nog op een grote roze wolk zitten. Zo komen we deze ontzettend lieve foto tegen van de kleine voetjes van Sterre, die worden vastgehouden door Roel en Steffie. “Grote avonturen beginnen klein”, schrijft de trotse moeder bij het kiekje. 

Valentijnsdag 

Een paar dagen eerder, op Valentijnsdag, poseerde het gezinnetje ook al voor de camera. “Met z’n drieën is het nog leuker!”, schreef de hengstenfokker toen. Op de foto zien we Roel en Steffi stralend naar hun kleine spruit kijken, die op haar beurt heerlijk ligt te slapen in de armen van de boerin. In de hashtags laat de boerin ook nog doorschijnen dat het ‘iedere dag feest’ is. Lief! 

Lieve reacties

De kersverse ouders kunnen rekenen op een hoop lieve reacties op de foto’s met Sterre. “Jullie stralen, trotse ouders”, schrijft iemand. “Aaahhh die kleine voetjes zo schattig”, zegt een ander. “Wat een mooie foto van jullie gezinnetje”, “Wat een knap gezinnetje” en “Ohh zo leuk!”, luidt het ook. En daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn! 

Lees ook: Steffi over haar liefdesverklaring aan Roel: ‘Het was zo klungelig’

Bron: Instagram Steffi | Beeld: KRO-NCRV, Linelle Deunk