BzV-kandidaat Betty vertelt openhartig waarom ze geen toekomst met Geert Jan zag

Betty BZV

Betty verliet afgelopen zondag uit zichzelf de boerderij van boer Geert Jan

Betty was al langere tijd vrijgezel en hoopte tijdens het Boer zoekt Vrouw-avontuur weer de liefde te vinden. Helaas leek het niet voor haar weggelegd. Nog voor het keuzemoment besloot ze zelf om de logeerpartij bij Geert Jan af te blazen. Maar waarom koos ze hiervoor?

Openhartig spreken

Was het de bezemsteel die Geert Jan zijn dames ‘cadeau’ deed, of was het konijnenpak de druppel die de emmer deed overlopen? Oké, nu even zonder grappen – want dat is immers Geert Jan’s pakkie an. Waarom verliet Betty vroegtijdig de boerderij van Geert Jan? In een gesprek op de website van Boer zoekt Vrouw vertelt de blondine er openhartig over.

Emotioneel besluit

“Het was heel emotioneel op het moment dat ik erachter kwam dat ik wegwilde”, begint Betty. “Ik was zo emotioneel. Ik vond het gewoon jammer.” De blondine had al meerdere keren aangegeven dat ze al lange tijd vrijgezel was en dat ze zo graag de liefde weer zou vinden. De teleurstelling was groot bij Betty toen ze besefte dat ze die liefde niet ging vinden bij Geert Jan. De twijfel sloeg zelfs al erg snel toe. Betty sliep ‘s nachts slecht en overdag was ze wat teruggetrokken. “Toen ik op de boerderij was, wist ik heel zeker dat ik eerlijk wilde zijn. Geert Jan en ik lopen niet op dezelfde weg.”

Betty kijkt met warme gevoelens terug op haar deelname aan het programma. “Ik heb mezelf op allerlei nieuwe manieren leren kennen. Het programma heeft mij echt een boost gegeven. Het heeft ervoor gezorgd dat ik trots ben op mezelf”, aldus de blondine.

Lees ook: Steffi en Roel gaan verbouwen: ‘We zijn benaderd voor een Chateau Meiland-achtig programma’

Bron: RTL Boulevard, NPO radio 2 | Beeld: KRO NCRV, Linelle Deunk