Zo dealt elk sterrenbeeld met een break-up

break-up

Iedereen gaat anders met een gebroken hart om

Iedereen verwerkt een break-up op een andere manier. Helaas zijn er geen simpele regels waar je je aan kunt houden om je zo snel mogelijk weer goed te voelen. Het helen van een gebroken hart heeft tijd nodig en iedereen verwerkt hartzeer anders. Zo gaat elk sterrenbeeld met een gebroken hart om.

Ram (21 maart -19 april)

Rammen zitten vol vuur en passie, hierdoor is een relatie met een Ram nooit saai en bestaat-ie uit veel hartstocht. Maar als de Ram een gebroken hart heeft, kan de passie omgezet worden in woede. De boosheid kan nog weleens de overhand nemen, waardoor de Ram snel geïrriteerd is en passief-agressief kan handelen. De Ram moet zijn of haar frustratie kwijt, als dat eenmaal is gelukt kan het helingsproces beginnen.

Stier (20 april – 20 mei)

De Stier is een emotionele eter, tijdens een break-up kun jij je gevoelens wegeten. Koken en bakken werken voor jou als therapie om je gebroken hart te helen. Nodig meteen even je vrienden uit na een baksessie. Zij hebben een gevulde buik en jij kunt meteen je hart luchten.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

De gedachtes en gevoelens van Tweelingen kun je vergelijken met een potje ping pong: het gaat alle kanten op. De ene keer wil je alleen zijn en de andere keer wil je je omringen met mensen. Ook kun je van rebound naar rebound gaan, maar uiteindelijk zul je weten wat goed voelt en vind je weer iemand die speciaal voor je is.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Je vindt het moeilijk om dingen los te laten. Gelukkig kun je je emoties toch los laten, door ze van je af te schrijven. Pas wel op dat je geen kluizenaar wordt! Gelukkig heb je lieve vrienden die altijd voor je klaarstaan. Trek hen dus gerust aan hun jasje om wat met ze te ondernemen!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuwen vinden dat ze zichzelf wel mogen verwennen. Als de Leeuw door een break-up gaat, verwerkt hij of zij dat met detailhandel-therapie. Oftewel: de Leeuw gaat lekker shoppen. Leeuwen voelen zich als herboren in nieuwe, prachtige outfits, maar let wel op: niet meteen al je geld uitgeven!

Maagd (23 augustus – 22 september)

Jij zoekt je toevlucht in boeken. Naar een grote bibliotheek of boekenwinkel gaan, brengt jou dan ook veel vreugde. Je zoekt afleiding door te lezen over nieuwe dingen of door simpelweg dat ene boek te lezen dat je al zo lang wilde lezen. Self-care boeken kunnen jou bovendien ook door je break-up helpen.

Lees op de volgende pagina hoe de andere sterrenbeelden liefdesverdriet verwerken.

Pagina 1/2