Carice van Houten laat zeldzame foto met haar 3-jarige zoontje zien

Carice zoontje

De actrice houdt zoontje Monte zoveel mogelijk buiten de schijnwerpers

In de media geeft Carice van Houten zelden een inkijkje in haar gezinsleven. De wereldberoemde actrice toont haar 3-jarige zoontje Monte dan ook niet snel voor de camera. Op haar Instagram-pagina deelt de trotse moeder nu echter een zeldzaam kiekje samen met haar kind: “Ik wil hem ook laten zien.”

Onherkenbare foto’s

De laatste maanden deelt de 43-jarige actrice af en toe een foto van zoonlief op haar Instagram-pagina. De kleine Monte wordt vrijwel altijd onherkenbaar afgebeeld, doordat we alleen zijn blonde paardenstaart te zien krijgen. Stampend in de modder of fietsend langs de Amsterdamse grachten: Carice schiet schattige beelden van haar peuter, maar zorgt ervoor dat hij nooit volop in de spotlights staat.

Geen makkelijke keuze

Dat Carice haar zoon in alle privacy op wil laten groeien, is begrijpelijk. Ze kiest er dan ook bewust voor om het gezicht van Monte niet te laten zien in de media. De actrice vertelde onlangs openhartig over haar strubbelingen aan HP/De Tijd: “Elke dag zie ik ook hoe andere mensen foto’s van hun kind posten en die trots voel ik óók — ik wil hem ook laten zien. Ik heb best wel écht een heel mooi lief kindje gemaakt.” De moeder laat weten dat ze misschien in de toekomst meer foto’s zal delen.

Zeldzaam beeld

In haar meest recente post op Instagram is Carice samen met Monte te zien terwijl ze een boottochtje maken. De peuter is nog altijd niet volledig in beeld, maar het kiekje van de twee samen laat de harten van veel volgers alsnog smelten.

Gezinsleven

Carice en haar vriend, de Australische acteur Guy Pearce, verwelkomden hun kindje in augustus 2016. Eerder vertelde Carice al openhartig over het moederschap aan Grazia: “Mijn zoon komt nu op de eerste plaats. (…) Wat er ook gebeurt, mijn eerste gedachte is altijd: wat is goed voor hém?”

Lees ook: Toekomstige vader is woedend: ‘Mijn vrouw vertelde haar beste vriendin als eerste dat ze zwanger is’

Bron: Story, RTL Boulevard, Instagram @leavecaricealone | Beeld: ANP foto, fotograaf: Patrick Harderwijk