Chantal Janzen over dramaserie Eén Grote Familie: ‘Iets wat dicht bij mij staat’

Chantal Janzen serie

De presentatrice heeft immers al 17 jaar haar eigen samengestelde gezin

We kennen Chantal Janzen naast zangeres, presentatrice en actrice als een echt familiemens. Ze weet haar volgers vaak te verblijden met lieve foto’s van haar samengestelde gezin en herkenbare verhalen die daarmee gepaard gaan. Binnenkort is de dramaserie Eén Grote Familie te zien: een feelgood reeks naar een idee van Chantal zelf. Op Instagram vertelt ze wat we zoal kunnen verwachten van de serie.

Eén Grote Familie

In een Instagram-bericht deelt Chantal het persbericht over de nieuwe serie. “Vanaf half oktober is de feelgood dramaserie Eén Grote Familie te zien bij Videoland“, valt er te lezen. We krijgen meteen wat meer te weten over wie er een rol hebben bemachtigd in de reeks. Lykele Muus, Jeroen van Koningsbrugge, Joy Delima, Selin Akkulak én Chantal Janzen zelf vertolken de hoofdrollen. Het resultaat is een dramaserie van acht afleveringen waarin ‘het samengestelde gezinsleven op een herkenbare manier wordt blootgelegd’.

Herkenbaar

Chantal vertelt dat ze al lang rondliep met het idee om een serie te maken over samengestelde gezinnen. “Het is natuurlijk iets wat heel dicht bij mij staat door mijn eigen samengestelde gezin waar ik al 17 jaar erg trots op ben. Een samengesteld gezin komt altijd voort uit iets wat pittig is: een scheiding of breuk van een vorig gezin. Als je dan weer een nieuw huishouden gaat vormen doordat één van de ouders een nieuwe partner krijgt, gaat dat nooit zonder de strubbelingen, irritaties, stress maar ook geluk en komische momenten.” Het is voor de presentatrice een eer om samen met de cast, crew en schrijvers om een serie te maken die voor zoveel mensen herkenbaar zal zijn.

Verhaal

“De serie vertelt het verhaal van Julia (Chantal Janzen) die samen met haar twee dochters en zoontje bij haar nieuwe vriend Taco (Lykele Muus) en zijn twee dochters en zoon intrekt”, luidt het persbericht. “Samen moeten ze leren omgaan met hun nieuwe leven en nieuwe (bonus)familieleden, wat gepaard gaat met herkenbare, komische, ontroerende en ook moeilijke momenten.”

De serie is vanaf 14 oktober te streamen op Videoland. Een mooie mijlpaal voor Chantal!

Lees ook: ‘Ik ben erachter gekomen dat mijn man nog een tweede gezin heeft’ 

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Beau Monde | Beeld: NL Beeld