Deze films en series komen in mei op Netflix

netflix mei 2021

Wat ga jij komende maand zeker kijken?

Het aanbod van Netflix verandert continu. We schreven laatst al over alle romantische films en series die binnenkort van het platform verdwijnen, maar er komt ook weer volop leuks voor in de plaats. We hebben een paar highlights voor je uitgezocht.

Pitch Perfect – 16 mei

Deze muzikale komedie is perfect voor een lekker avondje op de bank met je vriendinnen. In deze film staat de strijd tussen twee verschillende zanggroepen van dezelfde universiteit centraal. Er is humor, er is liefde, en er is natuurlijk heel veel muziek. Kortom: lekker makkelijk wegkijken.

Eternal Sunshine of the Spotless Mind – 16 mei

Op zoek naar een heftige film boordevol drama? Dan zit je met Eternal Sunshine helemaal goed. Deze film kwam in 2004 uit en heeft door de jaren op veel lovende reacties kunnen rekenen. De film draait om een stel dat na hun break-up hun herinneringen aan elkaar heeft laten verwijderen, met alle dramatische gevolgen van dien.

Love Actually – 16 mei

Deze romantische klassieker is éigenlijk een kerstfilm, maar dat mag de pret niet drukken. In deze film lopen tien verschillende liefdesverhalen door elkaar die worden vertolkt door de absolute top van de Britse filmindustrie. Van Hugh Grant en Colin Firth tot Alan Rickman en Keira Knightley.

The Real Housewives of New York City – 15 mei

Jaja, daar zijn ze weer. De glamoureuze dames van The Real Housewives of New York City keren 15 mei terug voor hun derde seizoen op Netflix. Ben jij klaar voor weer een seizoen vol drama, glitter, en glamour?

The Circle US – 5 mei

Ook komt in mei het tweede seizoen van de razend populaire serie The Circle op Netflix. Deze kruising tussen Big Brother en Catfish zet het bekende idee van een reality-programma volledig op zijn kop. Alle deelnemers kunnen alleen contact met elkaar houden via een speciaal programma vanuit hun appartement. Ze ontmoeten elkaar niet, dus wie er de waarheid vertelt over wie ze zijn? Dat valt nog te zien.

Lees ook: O jee: Netflix verwijdert binnenkort grote reeks romantische films en series

Bron: FilmVandaag | Beeld: Pixabay, Jade87