Douwe Bob over relatiestatus: ‘Ik ben heel gelukkig’

douwe Bob

Heeft de zanger een speciaal persoon in zijn leven?

Na regen komt zonneschijn, zo blijkt. Zo vond Douwe Bob weer blijdschap na zijn relatiebreuk en schreef hij het nummer Summer in Your Eyes. De zanger is helemaal in zijn hum op het water. Hij vaart deze zomer op zijn eigen boot door heel Nederland, maar doet hij dat met iemand samen?

Hij vertelt dat hij erg gelukkig is.

Vrijheid

Douwe Bob dobbert dolgraag op zijn eigen boot op het water. “Ik ben hier meer dan thuis, denk ik”, vertelt de zanger aan RTL Boulevard. Hij vervolgt dat hij het waarschijnlijk zo mooi vindt, omdat het hem een gevoel van vrijheid geeft. “Het is wel heel speciaal dat je de wetenschap hebt dat je elke dag een nieuwe voortuin kan kiezen.” De zanger is helemaal in zijn element op de boot. Zo pende hij op de boot het nummer Summer in Your Eyes neer. “Het is voor mij belangrijk dat ik me helemaal los kan koppelen van alles en dan merk ik dat je de schoonheid gaat zien in dingen. En nu zag ik dat in de fonkeling in de ogen van een vrouw”, gaat Douwe verder.

Verliefd of vrijgezel

Als de presentator vraagt of het om een specifieke vrouw gaat, blijft Douwe nog even mysterieus. “Elke vrouw. En het kan ook een man zijn.” De nummers op het album The Shape I’m In waren het resultaat van de relatiebreuk van de zanger. Hoe gaat het nu met het liefdesleven van de zanger? “Ik ben heel gelukkig. Ik ben wel vrijgezel”, vertelt Douwe hierover. “Ik ben gewoon een moeilijk gassie. De ene dag koop ik een ring voor haar en daarna kan ik opeens vijf dagen niks van me laten horen. Dat is geen goede eigenschap. Ik heb die vrijheid nu blijkbaar in mijn leven even nodig.”

Beluister het nieuwe nummer van Douwe Bob hieronder.

 

Lees ook: Beschuit met muisjes voor Married at First Sight-stel Bram en Patty

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube, Summer in Your Eyes