Dit is het favoriete parfum van Meghan Markle

parfum

De hertogin heeft niet alleen een goede kledingsmaak, maar ook een verfijnde smaak wat geuren betreft

De jurk die Meghan draagt, de mascara die Meghan op heeft of de sieraden die Meghan om heeft: we willen het eigenlijk ook allemaal wel hebben. Ze zijn alleen wel wat aan de prijzige kant. Een parfum kan natuurlijk ook bakken met geld kosten, maar het is nog een keer te betalen, zo ook het favoriete parfum van de hertogin van Sussex.

Het zijn heerlijke geuren.

Populair

We geven het eerlijk toe: we vinden Meghan Markle een prachtvrouw en velen spiegelen zich aan de stijl van Meghan Markle. Een jurk die de hertogin draagt is binnen no-time uitverkocht, de thee die Meghan drinkt is de thee die alle vrouwen plotseling willen serveren tijdens de high tea en ja, ook haar man Harry wordt door menig vrouw nog steeds begeerd. Nu we het toch over Meghans favorieten hebben, we zijn eigenlijk ook wel nieuwsgierig naar haar favoriete luchtje.

Liefde voor parfum

Voordat Meghan een fulltime royalty was en de vrouw van Harry werd, gaf de voormalig Suits-actrice regelmatig interviews. Tijdens zo’n interview met Express onthulde Meghan destijds dat ze gek is op heerlijke geuren. “Als ik per ongeluk een keer de deur uitga zonder parfum op, dan ga ik direct terug om alsnog parfum op te doen”, vertelde ze. Ze vindt het daarom fijn om geuren regelmatig af te wisselen en heeft een grote collectie, maar ze heeft toch een aantal favorieten en dat zijn Cote d’Azur Eau de Parfum van Oribe en Wild Bluebell van Jo Malone.

Lees ook: De mooiste zwangerschapslooks van Meghan Markle tot nu toe

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: BeauMonde, Express | Beeld: Videostill