ZIEN: Er komt een nieuwe versie van ‘Freaky Friday’ met dít speciale nieuwe element!

Freaky Friday

Wij kunnen niet wachten

Het is alweer 15 jaar geleden sinds de film Freaky Friday in de bioscopen draaiden. In deze film verwisselden Jamie Lee Curtus, die moeder speelde, en filmdochter Lindsay Lohan van lichaam met alle gevolgen van dien. Was jij toen ook zo’n fan van deze film? Dan hebben we heel goed nieuws!

Er wordt een remake gemaakt!

1972

We beginnen even met een lesje geschiedenis. Wist jij bijvoorbeeld dat de versie met Jamie en Lindsay niet de eerste versie van de film is? De eerste versie werd namelijk gemaakt in 1976, met Jodie Foster in de hoofdrol. Foster was toen uiteraard nog een stuk jonger. Zowel die versie als de latere versie zijn gebaseerd op het gelijknamige boek uit 1972.

Teaser

Disney Channel besloot om dit uiterst populaire verhaal nu in een nieuw jasje te steken. Het verhaal blijft nagenoeg hetzelfde, maar dit wordt een muzikale versie! Freaky Friday mét liedjes dus! Wij kunnen niet wachten en zijn reuze benieuwd naar het resultaat. Disney plaatste deze week een teaser op youtube en heel veel is er nog niet te zien, maar het belooft wel veel goeds!

Lees ook: Dit is alles wat we tot nu toe weten over Mamma Mia! Here We Go Again

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: NSMBL | Beeld: videostill, Freaky Friday