Xelly Cabau van Kasbergen onthult hoe ze 30 kilo na zwangerschap kwijtraakte

Xelly 30 kilo afgevallen

Na de bevalling lukte het Xelly om in korte tijd van de extra kilo’s af te komen

April dit jaar beviel de 31-jarige Xelly van Kasbergen van haar eerste kindje. Het jongetje kreeg de prachtige naam Yono Kasper Muller Cabau. Tijdens haar zwangerschap kwam de visagiste zoals gewoonlijk een aantal gezonde kilo’s aan. Een half jaar na haar bevalling onthult Xelly dat ze maar liefst 30 kilo is kwijtgeraakt.

De zwangerschapskilo’s verloor ze niet in de sportschool. 

Zwangerschapskilo’s

De extra kilo’s van de zwangerschap vlogen eraf bij Xelly. Enkele maanden na de geboorte van zoontje Yono nam de visagiste een video op waarin ze vertelt over het verliezen van de zwangerschapskilo’s. Zelf heeft ze eigenlijk geen idee hoe ze weer zo snel in shape is geraakt. In de video legt ze uit: “Dat weet ik eigenlijk ook niet, want ik at twee maaltijden per maaltijd. Vraag maar aan mijn vrienden; het is echt heel erg.” Tijdens de zwangerschap van haar zoon kwam ze zo’n 30 kilo aan. “Maar ik heb natuurlijk een baby gekregen en ik hield veel vocht vast.”

Video Xelly

Het leven van Xelly is ontzettend veranderd sinds de komst van de kleine Yono. Niet alleen dankzij de kleine knul, maar ook op andere vlakken lijkt ze veranderd te zijn, zo legt ze uit in haar video. “Ik heb nog steeds niet gesport. Ik vind sporten wel lekker, maar nog geen zin in gehad of zo. Dus ik weet het niet. Het betekent niet dat ik nu helemaal strak ben. Het is nog een beetje dit…”, zegt ze terwijl ze een twijfelend handgebaar maakt.

Bekijk het fragment in de video van Xelly vanaf 11:28:

Lees ook: Heftig: Monica Geuze en Lars Veldwijk zijn uit elkaar

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube Xelly