Drie maanden oud dochtertje van Jan Dulles plots overleden

Jan Dulles

Het meisje werd afgelopen september geboren

Een ergere nachtmerrie kun je je niet voorstellen als kersverse ouder: afscheid nemen van je kind. Afgelopen weekend deelde 3JS-zanger Jan Dulles het vreselijke nieuws dat zijn dochtertje Donna plotseling is overleden. Het meisje was slechts drie maanden oud. 

Plotseling overleden

“Vandaag is de ergste nachtmerrie uitgekomen die je je als ouder kunt voorstellen”, begint Jan zijn emotionele bericht op Instagram. “Onze dochter Donna is vanmorgen plotseling overleden. We zijn verslagen. Verdere woorden zijn op dit moment overbodig.”

In rust verwerken

Een enorme klap voor het gezin, natuurlijk. Een klap die het gezin het liefst alleen wil proberen te verwerken. “Caroline en ik hopen dat iedereen onze privacy zal respecteren en ons de rust gunt dit te kunnen verwerken”, schrijft Jan. De 3JS-zanger en zijn vriendin hebben nog een kind, hun zoontje James. James werd in 2018 geboren.

Steun

Jan en zijn vrouw krijgen enorm veel steunbetuigingen van bekend en onbekend Nederland. Zo schrijft André Hazes onder Jans emotionele bericht: “Heel veel sterkte, wat verschrikkelijk!! Wens jullie alle kracht toe.” Ook zangeres Samantha Steenwijk deelt mooie woorden: “Lieverds, woorden schieten te kort en de tranen rollen over mijn wangen… Zo oneerlijk. We denken aan jullie.” Heleen van Rooyen laat weten dat ze een kaarsje gaat branden voor het gezin.

Lees ook: Dilemma: ‘Mijn man wil onze dochter naar zijn overleden vrouw vernoemen’

Bron: Instagram Jan Dulles | Beeld: Brunopress, Patrick van Emst