Joëlle Witschge heeft het geslacht van haar eerste kindje onthuld

Joëlle Witschge
Het model onthult dat ze in verwachting is van een…

Joëlle Witschge, dochter van ex-voetballer Richard Witschge, heeft op Instagram bekend gemaakt wat het geslacht van haar eerste kindje is. De 27-jarige maakte in oktober bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Samen met haar verloofde, voetballer Dave Bulthuis, verwachten ze een… jongetje!

Op de gedeelde foto staat Joëlle Witschge trots met de foto’s van de echo in haar hand.

Baby boy

Hun eerste kindje zal dus misschien net als zijn papa en opa Richard Witschge een echte voetballer worden. Voordat het zover is, zal de kleine eerst in de buik van zijn mama blijven schoppen. Bij de foto op Instagram schreef Joëlle: “Baby boy 💙”.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Baby Boy 💙

Een bericht gedeeld door Contact: [email protected] (@joellewitschge) op

Joëlle Witschge

Joëlle is een Nederlands model en dochter van ex-voetballer Richard Witschge. De brunette heeft inmiddels al veel grote klussen als model op haar naam staan. In 2017 deed ze samen met haar vader mee aan het populaire tv-programma Expeditie Robinson. Hier eindigde ze als 15e. Eerder had Joëlle een knipperlichtrelatie met de bekende zanger Waylon. Nu is ze al enige tijd gelukkig verloofd met de voetballer Dave Bulthuis. Wanneer Joëlle precies is uitgerekend is niet bekend.

Lees ook: Gaat Niels uit Temptation Island vreemd? De geruchten worden vandaag onthuld

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard, Instagram | Beeld: Instagram