Gaat Niels uit Temptation Island vreemd? De geruchten worden vandaag onthuld

Niels en Rosanna
Volgens roddelkoningin Michella Kox gaat Niels vreemd en dat gaat ze vandaag onthullen

Wie kent ze niet: Niels en Rosanna van Temptation Island. Het stel ging maar liefst twee keer de uitdaging aan om hun relatie te testen in het populaire RTL5-programma. Rosanna ging al tijdens hun eerste deelname vreemd en Niels kon zich ook moeilijk inhouden tijdens het afgelopen seizoen. Maar of hij nu weer vreemd zou gaan? Volgens roddelkoningin Michella Kox wel en daar heeft zij het hardnekkige bewijs van, zo zegt ze zelf.

Michella Kox beweert beelden te hebben dat Niels vreemdgaat.

Radiostilte

Dat het stel niet 100 procent trouw aan elkaar is, dat bewezen ze al eens in Temptation Island. Toch lijken de twee onafscheidelijk en zijn ze ondanks alle verwijtingen altijd weer bij elkaar gekomen. Rosanna liet niet lang geleden zelfs nog doorschemeren wel toe te zijn aan kinderen. Wel viel het meerdere fans al op dat het de laatste tijd opvallend stil is op Instagram. Eerder postte Rosanna de ene liefdesverklaring na de andere op haar account, maar nu heerst er complete radiostilte. Zullen de geruchten van Michella dan toch kloppen?

Michella Kox

Michella Kox blijkt een goede speurder te zijn en lijkt alle roddels rondom de Nederlandse realitysterren als een van de eersten te weten. Op Facebook laat de sensatiezoeker weten dat ze voor Rosanna deze dag een grote hel maakt. Zo zegt ze in de video: “Niels gaat vreemd en ik heb gewoon het bewijs. Foto’s uit jouw huis, verhalen, alles.” Michella laat weten ergens vandaag haar bewijs te delen met de wereld. We moeten dus nog even afwachten of haar beweringen daadwerkelijk blijken te kloppen.

Bekijk hieronder de video van Michella Kox:

Lees ook: Rosanna van Temptation Island is onherkenbaar op deze oude foto

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron:Facebook Michella Kox | Beeld: videostill