Hilarisch: dochter Johan Derksen deelt familiefoto van jaren geleden in de Efteling

Johan

Zijn humeur is nog steeds hetzelfde

Voormalig Nederlands voetballer, sportjournalist én presentator van onder andere Voetbal Inside, Johan Derksen (68) staat bekend als een ietwat chagrijnige man die vaak tijdens de uitzendingen van Voetbal Inside een vunzig grapje maakt. De presentator is door de jaren heen niet veel veranderd als we deze familiefoto op Twitter mogen geloven. 

Zijn dochter, Marieke Derksen deelde onlangs een hilarische foto van vroeger met haar vader in de Efteling.

De Python
Het is waarschijnlijk de bekendste achtbaan in de Efteling: de Python. Onlangs werd bekend gemaakt dat de achtbaan aan een goede opknapbeurt toe is en wordt een gedeelte van de Python afgebroken en vervangen. Hier wist Marieke Derksen wel érg leuk op in te spelen door een onwijs grappige familiefoto te delen op haar Twitter-account.

Familiefoto
Op de foto is te zien dat Johan Derksen stiekem altijd al een bromsnor is geweest. Een gezellig dagje uit met de familie Derksen ziet er, als het aan Johan ligt, een stuk minder plezierig uit dan je zou verwachten. Waarschijnlijk was de man liever een dagje thuis gebleven dan naar dit familiepretpark met zijn gezin. Marieke zegt dan ook bij de foto: “Wacht. De Python wordt afgebroken? Waarom? Johan zag het al aankomen in 1990. De gezinsuitjes waren een feest bij de familie Derksen. 

Wij vinden het hilarisch! Op het moment wordt de Python nog gerenoveerd in de Efteling, maar naar verwachting zal de achtbaan 31 maart weer open gaan.

Lees ook: Nieuw programma ‘Paleis voor een prikkie’: na eerste aflevering bood de familie alles direct weer te koop aan

Dit bericht bewaren voor later? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: videostill, Voetbal Inside