Kate Middleton had déze jurk van de Zara aan en nu wil iedereen deze jurk hebben

kate middleton

De Zara-jurk vliegt de winkels uit

Dat Kate Middleton een fashion icoon is moge duidelijk zijn. Alles wat de hertogin draagt wordt direct in de media besproken. Maar draagt ze een keer een betaalbare jurk die iedereen zich kan veroorloven, dan is het hek helemaal van de dam. Het internet gaat los op deze mooie jurk van modebedrijf Zara. 

Wat vind jij van deze zomerse jurk van de Zara?

Uitstapje met de kinderen

Samen met haar kinderen prins George en prinses Charlotte ging Kate Middleton afgelopen weekend op pad. Samen bezochten ze de Houghton Horse Trials, een evenement dat jaarlijks in Norfolk wordt gehouden. Zoals gewoon zag Kate er natuurlijk uit om door een ringetje te halen. Toen de media er echter achter kwam dat deze prachtige jurk gewoon te halen is bij bekend modebedrijf Zara wou opeens iedereen deze jurk hebben.

Zara-jurk

De hertogin van Cambridge werd voor het eerst sinds de royal wedding van Meghan Markle en prins Harry weer in het openbaar gespot. Hoewel ze nog maar net bevallen is van haar derde kindje, prins Louis, heeft ze haar prachtige figuur alweer terug en ziet ze er geweldig uit. Ze droeg tijdens het evenement deze lichtblauwe, off-shoulder jurk met zwarte borduursels van de Zara. Goed nieuws dus, want iedereen kan deze zomerse jurk scoren voor een prikkie in de winkel of in de online webshop. De Zara-jurk kost slechts €49,99 en past perfect bij elke zomerse gelegenheid. Op het moment is de jurk helaas alweer uitverkocht in de webshop, maar naar verwachting zal de voorraad weer snel aangevuld worden!

jurk Zara Kate Middleton

Lees ook: Twitter speculeert erop los: is Meghan Markle nu al zwanger?

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Zara, Libelle | Beeld: Videostill