Marieke Elsinga lanceert succesvolle nieuwe kledinglijn

Marieke Elsinga nieuwe kledinglijn

De kledingstukken verkopen als warme broodjes

Radio- en tv presentatrice Marieke Elsinga lanceerde gisteren haar eigen kledinglijn. De nieuwe zomercollectie werd met trots geshowd op Instagram, en met succes. Binnen enkele uren na de lancering waren veel maten van bepaalde kledingstukken al uitverkocht!

Succesvolle kledinglijn

Presentatrice Marieke Elsinga is van alle markten thuis, zo blijkt maar weer. Niet alleen staat ze regelmatig achter de desk bij RTL Boulevard, ook is ze te horen tijdens de ochtendshow van Q-music samen met Mattie Valk. En alsof dat nog niet genoeg is, lanceert ze nu ook nog haar eigen kledinglijn. En met succes, want de kledingitems waren binnen rap tempo uitverkocht.

Uitgebreide zomercollectie

In samenwerking met kledingmerk Oscar&Jane heeft Marieke Elsinga haar eigen kledingstukken ontworpen. Trots deelt ze enkele foto’s op Instagram en dat de kledingstukken nu te koop zijn. “Supertrots op mijn zomercollectie bij Oscar&Jane. Pakjes, jurkjes, t-shirts, rokjes, broeken. Allemaal in gezellige prints t/m XL (zelf draag ik op de foto’s medium en voor broeken large). Op naar een vrolijke zomer!”, schrijft ze bij de foto’s op Instagram.

Positieve reacties

RTL Boulevard neemt een kijkje achter de schermen en ziet dat er kort na de lancering al veel online geshopt wordt. Zo is een jurkje met luipaardprint in de meeste maten al uitverkocht en zijn er ook veel andere kledingstukken niet meer in iedere maat verkrijgbaar. Aan de reacties te lezen onder de post van Marieke, zijn erg veel mensen enthousiast over haar nieuwe kledinglijn. Zo schrijft iemand: ‘Leuk! Ik heb al geshopt’, en laat een ander weten: ‘Top collectie!’

Bekijk hier de complete zomercollectie van Marieke Elsinga.

Lees ook: Marieke Elsinga spreekt lof uit voor Miljuschka Witzenhausen en deelt ook haar gewicht

Bron: RTL Boulevard, Oscar&Jane| Beeld: Hollandse Hoogte, Anneke Janssen