Kimberley Klaver is voor de eerste keer moeder geworden

Kimberley Klaver

De actrice is bevallen van een zoon

De maand juli kon voor actrice Kimberley Klaver (33) niet beter beginnen. Gisteren is ze bevallen van haar eerste kindje. De jonge spruit had weinig geduld en is een maand te vroeg ter wereld gekomen. Gelukkig maken moeder en zoon het goed, zo laat ze zelf via Instagram weten.

“Zo trots op deze kleine sterke man”, schrijft ze.

Maand te vroeg

De blonde actrice, onder andere bekend van films als Verliefd op Ibiza en SneekWeek, liet eerder aan RTL Boulevard weten dat ze in augustus uitgerekend was. De kleine jongen had andere plannen en is uiteindelijk een maand te vroeg, op 1 juli, uit de buik gekomen. Ondanks dat haar zoontje nog wat extra ondersteuning in het ziekenhuis nodig heeft, is hij sterk en doet hij het erg goed.

Naam

Kimberley en haar vriend Michel van den Bergh hebben hun eerste kindje samen de naam Julius Laurens Alexander van den Bergh gegeven. Bij haar bericht op Instagram schrijft de kersverse moeder: “Hij wilde niet meer wachten en besloot een maand eerder te komen. Hij heeft daarom nog wat extra ondersteuning nodig, maar hij is sterk en doet het supergoed. Zo trots op deze kleine sterke man.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Gisteren 1 Juli om 19.38 is onze zoon geboren: Julius Laurens Alexander van den Bergh.✨ Hij wilde niet meer wachten en besloot een maand eerder te komen. Hij heeft daarom nog wat extra ondersteuning nodig, maar hij is sterk en doet het supergoed.Zo trots op deze kleine sterke man.😍💪🏻💙 Heel erg dankbaar voor alle steun en begeleiding die ik krijg van de zorgverleners van het OLVG West (respect!) En vooral dankbaar voor Michel die mij zo ontzettend heeft ondersteund en door de bevalling heeft geholpen. Met motiverende woorden, ademen, wakker schudden, info helder overbrengen, washandjes in gezicht,echt alles.🙈👏🏻😃 We hebben dit samen gedaan. Trots op mijn 2 mannen.💙💙 En nu ga ik bijkomen en in rust genieten van kleine Julius en hem alle liefde geven van de wereld. ✨❤️ #blessed #son #Julius #pureliefde

Een bericht gedeeld door Kimberley Klaver (@kimberleyklaver) op

Steunbetuiging

Met haar bericht maakt Kimberley direct van de gelegenheid gebruik om iedereen, en specifiek de zorgverleners van het OLVG West, in het zonnetje te zetten. Ook haar vriend Michel bedankt ze onder andere voor zijn ondersteuning, motiverende woorden en het ademen. We wensen het kersverse gezin ontzettend veel geluk met hun kleine spruit!

Lees ook: Weddingcrasher Glennis Grace ontroert pasgetrouwd stel

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard, Instagram Kimberley Klaver | Beeld: Hollandse Hoogte, Anneke Janssen