Bibi Breijman deelt vreselijke haatreacties in nieuwste video

Bibi Breijman haatreacties

De haatreacties die Bibi ontvangt zijn afschuwelijk

Tegenwoordig lijkt het zo makkelijk voor mensen om van achter de computer kritiek op anderen te uiten. Het is al vaker voorgekomen dat menig bekend Nederland te lijden heeft onder deze haatzaaiers. Ook vlogster Bibi Breijman ontvangt regelmatig haatreacties van vreemden. Ze is het zat en deelt de vreselijke berichten met haar volgers.

Waarschuwing: de reacties bevatten zeer grof taalgebruik.

Haatreacties 

De jonge moeder deelt veel van haar leven met haar fans. Zo neemt ze regelmatig een video op en deelt ze veel beelden op Instagram. Over het algemeen ontvangt ze lieve reacties van haar fans, maar zo nu en dan zitten er ook rotte appels tussen. Bibi is het zat en neemt er een video over op waarin ze de teksten voorleest die ze van mensen ontvangt. “Ga jezelf eens ontwikkelen, dwerg. Laat nog meer botox en fillers in de k*****kop van je spuiten. (…) Donder op en pak een touw. Niemand gaat jou missen. Je bent een slecht voorbeeld voor de mensheid”, is een deel van de vreselijke haatreactie.

Online pesten

De reden dat Bibi juist nu deze reacties deelt met haar volgers is niet voor niets. In samenwerking met het BNN-programma Make Holland Great Again wil ze dat online pesten verleden tijd wordt. Niet alleen omdat bekende Nederlanders de dupe zijn van vergelijkbare reacties, maar ook jonge kinderen. Om te laten zien wat dergelijke reacties met iemand doet, deelt de brunette haar kant van het verhaal. Wij vinden het erg moedig dat Bibi openhartig is over het online pesten en dit deelt met de buitenwereld.

Bekijk hier de volledige video:

Lees ook: Veel lof voor model Ashley Graham die haar striae showt

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: YouTube Bibi Breijman | Beeld: Videostill YouTube Bibi Breijman