Martien Meiland over schoonzoon Leroy: ‘Hij is echt een vader voor Claire’

Het lijkt erop dat papa Meiland zijn schoonzoon helemaal heeft goedgekeurd

Het leven van Martien Meiland zou je niet bepaald rustig kunnen noemen. Martien is meerdere keren op de buis te zien, heeft het hartstikke druk met een nieuws huis én de kasteelheer wordt binnenkort opnieuw opa. En dat vindt hij maar al te leuk. 

Echte vader

Tussen Martien en zijn schoonzoon lijkt het wel te boteren. En net als elke andere ouder lijkt Martien het het belangrijkste te vinden dat Leroy goed is voor zijn dochter en kleindochter. “Leroy is zo lief voor Claire!”, vertelt de kasteelheer blij in een gesprek met het AD. “Hij is echt een vader voor haar. Ik hoop dat Montana en Drik ook een gezin stichten.”

Kinderwens van Montana en Dirk

Het lijkt er echter niet op dat Montana en Dirk Martien ooit een kleinkind gaan schenken. Of in ieder geval voorlopig niet. Eerder vertelde Montana in een gesprek met Weekend al dat ze geen kinderwens heeft. “Ik wil geen kinderen. Dat Claire er is, dat is wel leuk, maar ik heb er geen haast mee.”

Partner voor Martien

In het gesprek dat het AD met Martien voerde, was het blad ook nieuwsgierig naar Martiens eigen liefdesleven. “Een partner voor mij? Dat zien we dan wel weer. Ik ben gelukkig”, zei Martien daarover. Ook vertelde de flamboyante verschijning eerder in een interview met Robbert Rodenburg dat hij er wel voor openstaat. “Ik geloof er heel erg in dat het gaat zoals het gaat.”

Lees ook: Chateau Meiland-kijkers liggen in een deuk om hoe Martien een baby nadoet

Bron: RTL Boulevard, AD, Grazia | Beeld: BrunoPress