Mattie Valk vindt uitspraken Wietze erg vervelend: ‘Ik heb al zo vaak gezegd dat het me spijt’

Mattie

Na een lange stilte spreekt Wietze de Jager voor het eerst over de breuk

Een half jaar geleden werd een spreekwoordelijke bom in radioland gedropt: het duo Mattie en Wietze was uit elkaar. Met een fikse ruzie. Hoewel Mattie Valk juist bij verschillende media aanschoof om te vertellen over de ruzie, hield Wietze de Jager de lippen stijf op elkaar. Tot nu toe. Met de uitspraken is Mattie echter niet zo blij… 

In de nieuwe LINDA. vertelt Wietze voor het eerst over de ruzie.

Vervelend
Pittige uitspraken van Wietze de Jager passeren de revue in de nieuwste LINDA. Na een half jaar stilzwijgen over het hele incident, doet hij voor het eerst zijn verhaal in het tijdschrift. Daarbij neemt de dj geen blad voor de mond. Hij doet heftige uitspraken over de breuk en dit valt niet in goede aarde bij zijn ex-radiomaatje. Aan het Algemeen Dagblad vertelt Mattie dat hij ze ‘erg vervelend’ vindt.

Uitspraken
De nieuwe LINDA. ligt morgen pas in de schappen, maar het magazine was ook de beroerdste niet en bracht een paar uitspraken uit het interview naar buiten. Wietze vertelt in het nummer dat hij en Sky Radio ‘erin getuind zijn’. Ook onthult hij dat hij nog steeds erg gekwetst is door het incident, maar hij probeert het achter zich te laten. “Mattie moet zelf maar weten of dat dikke contract en die auto onze breuk waard waren”, vertelt hij. 

Spijt
Mattie heeft in verscheidene tv- en radioshows in interviews vertelt dat hij spijt heeft van wat hij heeft gedaan. Hij vertelde eerder in RTL Late Night dat hij geen verkeerde bedoelingen had en dat hij het ‘verkeerd had aangepakt’. Hij is daarom niet blij met de uitspraken van Wietze. “Ik heb al vaak gezegd dat ik spijt heb van hoe ik sommige dingen aangepakt heb”, vertelt hij in het AD. Hij beweert nog altijd bij hoog en laag dat hij geen verkeerde intenties had, maar Wietze beweert nog altijd dat Mattie een solocontract tekende bij Qmusic achter zijn rug om. “Mijn intentie is altijd geweest om samen met Wietze verder te gaan”, vertelt Mattie. Hij heeft het er nog altijd moeilijk mee dat Wietze ervoor koos om direct na het incident geen contact meer te hebben.

Lees ook: Er komt een bar in Beyoncé-thema!

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: LINDA.Beeld: Videostill RTL Late Night