Deze vrouw slaat geniaal terug, nadat haar vriend haar ‘walgelijk’ noemde

vriend

Wat een fantastische reactie!

Er zijn verschillende manieren om om te gaan met een gebroken hart. De een verdringt het liefdesverdriet door heel veel chocolade en ijs te eten en de ander pakt dat net even anders aan en gaat vooral niet bij de pakken neer zitten. Dat laatste is wat Miranda Rose deed. 

Miranda Rose zet haar ex op een wel heel bijzondere wijze op z’n nummer.

‘Walgelijk’
Miranda ziet vooral de positieve kant van de verbroken relatie en dat deelt ze graag met al haar volgers op Twitter. Ze krijgt veel lieve reacties door het plaatsen van deze Tweet. “Nadat ik gisteravond ‘walgelijk’ genoemd werd, ben ik 90 kilo afgevallen. Hierbij de voor- en nafoto”, schrijft Miranda op Twitter. Nu hoor ik je denken: negentig kilo in één dag?! Jazeker! De 90 kilo die ze kwijt is, is haar (ex-)vriend die bij de tweede foto eraf geknipt is.

Lieve reacties
“Het is walgelijk hoe perfect je eruit ziet. Hij is een sukkel als hij dat niet ziet”, luidt één van de reacties van haar volgers en zo zijn er nog een hoop meer te lezen. Wat vind jij, is dit de juiste manier om een vervelende ex terug te pakken? Heb jij een vervelende ex weleens flink op z’n nummer gezet? Laat het ons weten in de reacties op onze Facebook-pagina!

 

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest!  

Lees ook: Dit is de meest voorkomende reden waarom relaties stuklopen

Bron: Libelle | Beeld: Twitter