Prachtig: koningin Máxima schittert op de cover van populair Spaans tijdschrift

Máxima

Zou koning Willem-Alexander een exemplaar van het blad op zijn nachtkastje hebben?

De uitstraling van Máxima is er eentje waar het Nederlandse volk erg lovend over is. Wat komt die vrouw toch altijd goed voor de dag. Blijkbaar waren wij niet de enigen die daar zo over dachten. Ook op de redactie van de Spaanse versie van het tijdschrift Vanity Fair vonden ze onze koningin blijkbaar een prachtige verschijnen en daarom plaatsten ze haar op de cover.

Het blad is een echt collectors item.

Vanity Fair

Op de cover van het augustus issue van het Spaanse blad Vanity Fair schittert niemand minder dan onze eigen koningin. De foto waarmee de blondine op de cover prijkt is er ook nog eens eentje die ons erg bekend voorkomt. Het is een portretfoto die fotograaf Erwin Olaf vorig jaar schoot en die destijds door vrijwel elke Nederlander werd bekeken, want het kiekje is prachtig.

Verandering

De foto is wel ietwat anders dan hoe wij ‘m kennen. Er is namelijk wat met de kleur van de foto gespeeld en Máxima heeft opeens heel speels een lok voor haar gezicht. Er is dus wat gefotoshopt, maar laten we wel wezen: de koningin ziet eruit als een topmodel!

Máxima

Lees ook: Zó zagen Willem-Alexander en Máxima er vroeger uit!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: BeauMonde, Vanity Fair | Beeld: © RVD – Jeroen van der Meyde, Beeld: © RVD – Erwin Olaf