Meghan Markle vertelt meer over haar eerste date met prins Harry

Meghan Markle

En wat de Hertogin van Sussex daarover zegt snappen we helemaal

Meghan Markle en haar prins Harry zijn nog geen half jaar getrouwd, maar we kunnen ons al geen tijd meer voorstellen waarin het stel niet was getrouwd. Maar net zoals dat bij iedereen gaat, vonden er eerst wat afspraakjes plaats voor Meghan en Harry een setje vormden. Ook die zenuwslopende eerste date. En over die eerste date van Meghan en Harry weten we nu meer.

Het verhaal van Meghan en Harry is letterlijk een sprookje.

Spanning

Een eerste date is altijd spannend. Als je diegene leuk vindt, wil je graag weten of dat gevoel wederzijds is, maar je wilt je date ook niet afschrikken. Blijkbaar zijn we niet de enige die hier last van hebben, want ook Meghan zat hiermee. 

Bedwelmend

Koninklijk biograaf Andrew Morton schreef onlangs het boek Meghan: A Royal Princess en ook de eerste date van Meghan en Harry kwam in het boek aan bod, deze vond plaats in Londen. Harry verbleef op dat moment in Kensington Palace en Meghan sliep een nachtje in het Soho Hotel. Volgens de schrijver was de date volgens Meghan ‘bedwelmend’.

Eerste afspraakje

Toch bleek de date wel erg goed te zijn gegaan, het stel sprak meteen af om de volgende dag weer af te spreken. Maar, net zoals veel vrouwen en mannen dat misschien ook zouden ervaren, was Meghan achteraf bang dat ze te ‘gretig’ was en dat ze misschien beter even had kunnen wachten voor ze voor de tweede keer met Harry af zou spreken, zo weet Andrew Morton te vertellen.

Vakantie

Het ziet er gelukkig niet naar uit dat ze te ‘gretig’ was. Sinds hun eerste date waren de twee tortelduifjes al erg gek op elkaar. Na een maand daten gingen ze zelfs al samen op vakantie naar Botswana.

Lees ook: Even loeren: zo zag Meghan Markle eruit als kind

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: Her | Beeld: Videostill