Wat vreselijk voor Britt Dekker. Wij wensen haar en haar familie heel erg veel sterkte

Britt Dekker

Britt: “Hoe moet ik nou zonder jou?”

Britt Dekker is ontzettend verdrietig. Haar geliefde vader Willem is plotseling overleden. Britt maakte dit verdrietige nieuws bekend in een emotioneel bericht op haar Instagram. Haar vader maakte een hele nare val en kon deze niet meer te boven komen. 

Het is een van de ergste dingen die een familie kan overkomen.

24 uur lang hopen
“De Afrikaanse reis die we voor jullie zouden maken is iets anders verlopen dan verwacht”, begint Britt Dekker haar bericht op Instagram. De blonde presentatrice kreeg vlak voordat ze door de douane ging te horen dat haar vader op zijn werk op zijn hoofd was gevallen en dat hij snel naar het ziekenhuis moest. “Na 24 uur lang hopen heeft hij dit uiteindelijk niet mogen overleven en zijn we onze beste mattie en vader kwijt.”

Niet beseffen
Britt laat weten dat ze het nieuws nog steeds niet kan beseffen en staat erbij stil hoeveel haar vader voor haar betekende. “Pap ik hoop dat we elkaar in een volgend leven weer zien, want hoe kan ik nou zonder jouw humor, jouw taarten op mijn verjaardag? Gewoon alles was leuk met jou, jij bent een topper voor altijd”, schrijft de blondine. “Ga je zo missen, ben nog nooit zo verdrietig geweest als nu. Was je maar niet gevallen en kon je maar terugkomen. Ik hou zoveel van je”, vervolgt Britt. Met de hashtag bedankt voor alles sluit ze haar bericht af. Wij wensen Britt en haar familie heel veel sterkte met dit vreselijke verlies. 

😢De Afrikaanse reis die we voor jullie zouden maken is iets anders gelopen dan verwacht. Gisteren hoorde ik net voor de douane dat mijn vader gevallen was op zijn werk met zijn hoofd op iets en naar het ziekenhuis moest. Na 24 uur lang hopen heeft hij dit uiteindelijk niet mogen overleven, en zijn we onze beste mattie en vader kwijt. Dit kan toch gewoon niet waar zijn. Pap ik hoop dat we elkaar in een volgend leven weer zien want hoe kan ik nou zonder jouw humor, jouw taarten op mijn verjaardag, gewoon alles was leuk met jou, je bent een topper voor altijd. ❤️ Ga je zo missen 😢ben nog nooit zo verdrietig geweest als nu, was je maar niet gevallen en kon je maar terug komen hou zoveel van je!! ❤️ #bedanktvooralles #simplythebest #ikgeloofditniet

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92) op

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!
Bron en beeld: Instagram Britt Dekker